Campania electorală a debutat în forță la Galați. Candidații propuși sunt Pucheanu și Fotea

Distribuie articolul

În lipsă de subiecte în campania electorală prezidențială, la Galați, unii s-au apucat de campania electorală locală. Fiecare cu ce poate. Primii în cursă s-au înscris domnii de la Pesedeu. Costel Fotea de la CJ și Ionuț Pucheanu de la Primărie au întins prin oraș mai multe afișe mari cu numele dumnealor. Cică asta este o metodă de a prezenta investițiile în derulare.

Observăm că afișele au o doză de umor și de masochism. La Spitalul Județean afișul cu numele președintelui Costel Fotea a acoperit gardul care dă spre Morgă și obturează parcarea supraetajată cu care se laudă viitorul candidat. În altă parte a orașului, primarul Ionuț Pucheanu are apucături „sado”. Edilul candidat și-a pus numele în Centru, fix la marginea celei mai înjurate piațete din univers, fostul parc de la Spicu.

Campania electorală din Galați a ajuns vedetă în presa din Slobozia, județul Ialomița. Niște jurnaliști de acolo fac mișto de panourile care au apărut pe gardurile din Galați. Uite așa am aflat că președintelui CJ Ialomița nu i-a trecut prin cap să-și întindă izmenele prin județ. (http://www.independentonline.ro/2019/07/30/autodenunt-18670?fbclid=IwAR1TwrfR9jrsJuSxTQeltrFgpggwKLOhVL7Yk2D9uJQ4yqXKOXx-l5IvWsk)

Revenim la Galați ca să băgăm bățul prin gardul pesedeului. După ce am căscat gura în fața afișelor de mari dmiensiuni, nu putem să nu constatăm că Fotea are mai multe „poze” în orașul Galați. Asta pentru că are unde să le pună, dacă înțelegeți unde batem. Dacă nu înțelegeți, vă explicăm noi. „Cursa electorală cu realizări” din interiorul PSD Galați a fost pierdută de mult de primarul Pucheanu, ceea ce i-a scos câțiva peri albi patronului Dan Nica de la Bruxelles.

În timp ce domnii de la PSD Galați își fac campanie electorală, candidatul Viorica Dăncilă este huiduit și luat la mișto prin țară. Mișto campanie electorală!


Distribuie articolul

You May Also Like