Întreruperi de curent programate astăzi

Distribuie articolul

Astăzi, sucursala Galați a companiei Distribuție Energie Electrică România va ajunge cu lucrările în centru, în Port și în alte zone din oraș. Întreruperi vor exista la CNVA, Facultatea de Medicină, sediul CJ, Poșta Centrală, toate instituțiile de la Dunăre, Registrul Comerțului, dar și sediul Electrica.

În zona Dunării se va lucra pe străzile Portului și Navelor și vor fi afectate sediile AFDJ, APDM, Nertrans Cargo, Navlomar Shipping, Oficiul Registrului Comerțului, Școala „Aviația”, magazinul Carrefour de la blocul Siret, agenția BCR, Land Travel Shop de la Palatul Navigației, clinicile OK Medical și Dr. Leahu Dental Clinics.

Curentul va fi întrerupt în centru pe străzile Nicolae Bălcescu, General Iacob Lahovary, Eroilor, Rubinelor, Păunului, Rândunelelor, Aleea Trandafirilor.

De asemenea, consumatori casnici și alți operatori vor fi afectați, precum: Drumul Viilor, de la blocurile Sider din străzile Energiei, Gh. Doja și Anghel Saligny, Drumul de Centură, Stialmet, Restaurant Axe și Diamond Events, Siderurgiștilor, bl. M4A și M4B, ING Office, Profi City, str. Tineretului (I și II), Fundătura Energiei, str. Anul Revoluției 1848, APAN și bloc nr. 118, strada Movilei, între Coșbuc și Poșta Veche, Pizzeria Maria, Premium Car Wash, Bowling & Kids Zone, blocul Libertății de pe strada cu același nume, str. Basarabiei, între Coșbuc și Libertății, Morilor, între Movilei și Tecuci, Eternității și bd. Coșbuc, între Dorobanți și Tecuci.

 


Distribuie articolul

You May Also Like