Crimă la Pechea. Un bărbat și-a „măcelărit” fosta amantă

Distribuie articolul

Un bărbat din Pechea și-a ucis fosta amanta în plină stradă. Crima a avut loc de Mărțișor. Se pare că femeia îl părăsise și se întorsese la soțul ei. Victima de 33 de ani a fost atacată cu un cuțit în timp ce pleca la serviciu. Surse din rândul anchetatorilor spun că femeia a primit cel puțin 15 lovituri de cuțit în zona capului. Suspectul principal a fost prins de polițiști și acum este audiat.

Potrivit consătenilor, cei doi sunt vecini dar și foști concubini. Ei au avut o relație în urmă cu câteva luni și au locuit împreună într-un apartament din Galați. Până la urmă, femeia a ales să se întoarcă la soțul ei cu care avea doi copii, de 15 ani și 17 ani. Se pare că gelozia l-a determinat pe bărbatul de 40 de ani să producă înfiorătoarea crimă.

Joi dimineață, victima a fost găsită într-un șanț de un sătean. Acesta a anunțat autoritățile iar medicul de la Serviciul de Ambulanță care s-a deplasat la fața locului a stabilit că femeia a fost omorâtă în jurul orei 6.00. Femeia avea numeroase lovituri de cuțit la nivelul gâtului și al feței și pierduse foarte mult sânge iar medicii nu au mai putut să o salveze. Ulterior, criminalul a fost prins de polițiști și acum este audiat.


Distribuie articolul

You May Also Like