Crimă la beție

Distribuie articolul

Violență extremă aseară, la Drăgănești, în județul Galați. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a fost lovit în cap cu un par. Crima s-a produs în apropierea unui bar din sat. Ucigașul a fost reținut sub acuzațiile de omor și tulburarea ordinii publice.

Surse apropiate anchetei spun că între victimă și  autor a izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, conflict care a degenerat în violență extremă. După loviturile primite în cap cu o scândură, se pare, victima aflată în stare foarte gravă a fost transportată la spital, însă a murit la scurt timp, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.

Poliția de Investigații Criminale și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați au făcut cercetările la fața locului pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs agresiunea.

„La data de 31.05.2021, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă o persoană, cercetată în calitate de inculpat, pentru săvârşirea, în concurs, a infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. (1) din Codul penal şi a infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, prevăzută de art. 371 din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin. (2) din Codul penal.

La aceeaşi data, s-a dispus reţinerea inculpatului, pe o durată de 24 de ore, începând  cu data de 31.05.2021, ora 1036, până la data de 01.06.2021, ora 1036, pentru faptele comise.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat, la data de 31.05.2021, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi, arestarea preventivă a inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188       alin. (1) din Codul penal.

Din  materialul probator administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, la data de 30.05.2021, în jurul orei 21.30, în timp ce se afla pe un drum public al unei localităţi din judeţul Galaţi, în prezenţa mai multor persoane şi pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a aplicat victimei, în zona capului, două lovituri cu o scândură de la căruţă, cauzându-i acesteia leziuni traumatice, care au condus la deces, iar prin violenţa acţiunilor sale a creat persoanelor prezente o stare de panică.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like