COVID 19 închide un centru de taxe și impozite al Primăriei Galați

Distribuie articolul


Centrul de plată a taxelor si impozitelor din Micro 39 se închide din cauza COVID 19 Mai mulți angajați ai instituției s-au infectat, iar conducerea Primăriei a decis să suspende activitatea instituției.


Centrul va fi închis în următoarea perioadă deoarece mai mulți funcționari au fost testați pozitiv cu virusul SARS CoV-2.


„Primăria municipiului Galați informează că la Centrul din str. Henry Coandă, bl. J5, parter se suspendă activitatea cu publicul începând de astăzi, ca urmare a apariției unor cazuri de infectare cu noul coronavirus. Pentru plata impozitelor și taxelor locale, gălățenii (persoane fizice) se pot adresa Direcției Impozite, Taxe și alte Venituri Locale, Serviciul Prelucrarea Automată a Datelor și Încasări Ghișeu, în alte trei centre din municipiul Galați, astfel: Centrul din str. Domnească, nr.13, bloc L, parter, Centrul din str. Brăilei, nr.232, bl. E4, parter și Centrul din str. Basarabiei, nr.55, bl. A16, parter”, au comunicat reprezentanții Primăriei Galați.


Taxele și impozitele locale pot fi achitate și prin utilizarea platformei electronice www.ghiseul.ro.

Contribuabilii pot intra în posesia ID-ul și parolei alocate și prin intermediul poștei electronice, trimițând o cerere și copia actului de identitate al titularului de rol fiscal, scanate și atașate, la adresa de e-mail fiscalitate@primariagalati.ro, precizează reprezentanții Primăriei.

Foto: ec.europa.eu


Distribuie articolul

You May Also Like