Și-au făcut adeverințe false pentru a circula noaptea

Distribuie articolul

Două persoane din Galați sunt cercetate penal de Poliție, pentru că și-au făcut adeverințe de salariat false ca să poată circula pe timpul nopții, când acest lucru este interzis.

„În baza unui plan de acțiune pe linia prevenirii și combaterii răspândirii virusului SarsCov 2, polițiștii Serviciului Ordine Publică au oprit în trafic, pe strada Calea Prutului, din municipiul Galați, un autoturism la volanul căruia au identificat o femeie, de 43 de ani. În autoturism au fost identificați, de asemenea, doi bărbați, de 45 și 23 de ani, aceștia prezentând adeverințe, întocmite în data de 01.03.2021, care atestau calitatea de angajat la o societate comercială din muncipiul Galați.Efectuând verificări în baza de date S.I.I. – Ministerul Muncii, polițiștii au constatat că cei doi bărbați, pasageri în autoturism, nu figurează ca angajați ai societății în cauză”, informează IPJ Galați.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru comiterea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.


Distribuie articolul

You May Also Like