Olimpicii din Galați, premiați de cei mai importanți investitori  

Distribuie articolul

Pentru al 5-lea an consecutiv, cei doi piloni principali ai economiei locale au acordat premii elevilor remarcabili din județul Galați. Câștigătorii primelor trei locuri ale olimpiadelor școlare la nivel național și membrii loturilor naționale au fost premiați în cadrul unei ceremonii publice care a avut loc pe 15 iunie.

,,Suntem bucuroși să continuăm – împreună cu partenerii noștri din Damen – acest proiect și să susținem cei mai buni elevi din comunitatea noastră. Performanțele lor excepționale, realizate cu multă muncă și sprijin profesional din partea profesorilor, sunt – pentru Galați – o valoare care trebuie recunoscută, prețuită și răsplătită de noi toți. Cred că avem un viitor mare în fața noastră dacă acești tineri vor prelua conducerea și vor ghida economia și societatea noastră”, a declarat Bogdan Grecu, Director General al ArcelorMittal Galați.

,,Compania noastră este dedicată comunității locale pentru a susține și recompensa realizările elevilor. Pentru al cincilea an, Damen și ArcelorMittal – cei doi angajatori principali din Galați –  și-au unit forțele în beneficiul elevilor gălățeni. Acest eveniment este o mare oportunitate de a-i aprecia pe tinerii noștri cu realizările lor uimitoare, care ne inspiră. Suntem extrem de mândri de elevii noștri și ne bucurăm împreună de succesele lor „, a declarat Rino Brugge, Director General al Șantierului Naval Damen Galați.

 

Ambele companii și-au exprimat angajamentul de a continua acest parteneriat pentru alte proiecte locale educaționale, confirmându-și bunele intenții în scopul susținerii tinerei generații.

 

SURSA: ArcelorMittal/Damen


Distribuie articolul

You May Also Like