A început etapa a doua de înscriere a micuților pentru clasa pregătitoare!

Distribuie articolul

De ieri și până în ultima zi a lunii în curs vor fi depuse sau transmise cererile – tip de înscriere la secretariatul unității de învățământ aflate pe prima poziție dintre cele trei opțiuni exprimate pentru etapa a doua, de către părinții copiilor care nu au fost cuprinși în nicio unitate de învățământ în etapa anterioara sau care nu au participat la prima etapa.

Unitățile de învățământ care nu mai au locuri disponibile nu vor primi cereri-tip de înscriere în ciclul primar în această a doua etapă de înscriere.

Începând cu 2 iunie se vor procesa cererile – tip de înscriere depuse de părinți/tutori legal instituiți/reprezentanți legali, aplicându-se procedura specifică elaborată de inspectoratul școlar, pe baza criteriilor generale și a celor specifice de departajare, în limita locurilor disponibile.

De asemenea, în aceste două zile se vor completa în aplicația informatică datele din cererile – tip de înscriere pentru candidații admiși în această etapa.
În data de 4 iunie se vor afișa la fiecare unitate de învățământ listele finale ale copiilor înscriși în clasa pregătitoare.


Distribuie articolul

You May Also Like