Concurs de mountainbike, pentru copii, la Galaţi

Distribuie articolul

O competiție pentru copiii pasionați de biciclete va avea loc luna aceasta la Galați.  Este vorba despre cea de-a XI-a ediţie a concursului „Juniorii Pedalează”,  care se adresează copiilor, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. Concursul se va desfăşura în regim de contratimp, pe teren accidentat, duminică, 22 aprilie, între orele 9.00 şi 15.00.

Competiția va avea loc în zona împădurită de lângă stadionul Dunărea. Este un traseu de îndemânare şi de viteză, iar la final vor fi premiați copiii care vor reuși să ajungă la linia de sosire în cel mai scurt timp. Toți participanți sunt obligați să poarte căști de protecție, să respecte o serie de reguli și să plătească o taxă de înscriere.

„Înscrierile se fac online, pe site-ul Asociaţiei Bike Works, respectiv www.bikeworks.ro, în cadrul secţiunii dedicate concursului Juniorii Pedalează, până vineri, 20 aprilie, taxa de participare fiind de 25 lei per concurent, cu precizarea că înscrierile se pot încheia mai devreme dacă se atinge numărul maxim de o sută de participanţi. În ziua concursului, fiecare participant va primi un pachet de concurs ce va conţine: nr. de concurs, diploma de participare, 0,5 la apă, medalie de finisher şi diverse produse de la sponsorii evenimentului. Bineînţeles, câştigătorii vor urca pe podium, vor primi medalii şi trofeele ediţiei, precum şi alte produse”, se arată în anunțul organizatorilor.

Potrivit organizatorilor de  la Asociația Bike Works, scopul concursului este de a-i motiva pe copiii să facă mişcare şi să dobândească deprinderile necesare mersului în siguranţă pe bicicletă. De asemenea, este o oportunitate pentru părinţi de a petrece o zi liberă în familie, alături de copii.


Distribuie articolul

You May Also Like