Centrul orașului Galați, paralizat de o lucrare edilitară. Zona cu restricții de trafic și traseele deviate Transurb, AICI

Distribuie articolul

Vor din nou restricții de trafic în centrul orașului Galați. Primăria anunță că sâmbătă, în intersecția străzilor Domnească și Navelor se va desfășura o lucrare. Ca urmare, circulația auto va fi blocată timp de opt ore, fiind afectate și mijloacele de transport în comun.

„Primăria municipiului Galați informează că sâmbătă, 18 mai 2019, în intervalul orar 08.00 – 16.00 se vor executa lucrări edilitare pe strada Domnească și pe strada Navelor. Din acest motiv, traficul rutier va fi restricționat pe strada Domnească, la intersecția cu strada Navelor, fiind propuse următoarele rute ocolitoare: str. Brăilei – str. Domnească – str. Universității –  str. Al. I. Cuza – str. Egalității – str. Navelor sau str. Brăilei – str. Traian – bld. Marea Unire – str. Navelor. Traseele mijloacelor de transport 10, 15, 24, 29 și 34 vor fi deviate pe str. Traian – bld. Marea Unire – str. Portului, tur – retur”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Lucrarea va continua și săptămâna viitoare. Primăria anunță că în perioada 20.05.2019 – 22.05.2019 se vor executa lucrări pe strada Navelor, pe sensul de mers dinspre strada Egalității către strada Domnească. În intervalul menționat, circulația rutieră se va desfășura pe un singur sens.


Distribuie articolul

You May Also Like