Un demnitar pasionat de SF. Ministrul Transporturilor vine la Galați ca să vorbească despre câteva proiecte la care gălățenii nici nu mai visează

Distribuie articolul

Va fi un weekend agitat pentru autoritățile gălățene. Duminică, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, se va afla într-o vizită de lucru în judeţul Galaţi. Potrivit programului comunicat de autoritățile gălățene, agenda include deplasări la trei obiective de infrastructură. Una dintre deplasări are legătură cu bătaia de joc, iar celelalte două sunt strâns legate de ficțiune.

Prima deplasare a ministrului Cuc va fi la şantierul de la centura Tecuciului, obiectiv al Companiei Naționale de Drumuri. Știe toată lumea, tecucenii o simt pe pielea lor: lucrarea realizată pe jumătate este aproape abandonată de foarte mult timp. Să vedeți ce forfotă de utilaje va fi duminică în jurul Tecuciului!

Apoi ministrul va ateriza pe amplasamentul propus de specialiști pentru construirea unui aeroport în sud-vestul județului Galaţi. Nu vă spunem unde că să nu afle și să nu facă scandal Marian Oprișan, baronul de la Vrancea. Și el le promite vrâncenilor aeroport internațional, pe lângă Focșani.

Înainte să plece acasă, Răzvan Cuc se va plimba de la Giurgiulești la Vânători pe unde ar trebui să treacă Drumul Mare de Centură. Nu centura pentru care recent Consiliul Județean a obținut finanțare europeană, ci cealaltă centură pe care politicienii gălățeni o promit de vreo 20 de ani încoace, la pachet cu podul și aeroportul. Pe hârtie, viitoarea centură ocolitoare a orașului seamănă cu un drum expres și se lățește pe ruta Giurgiuleşti- Calea Prutului- DN 26- Vânători- Combinatul Siderurgic- localitatea Traian, până în  DN25.

Tragem linie și realizăm că ministrul Răzvan Cuc va vizita niște proiecte, va face o incursiune în lumea dorințelor. Mai bine îi trimiteau schițele acasă, făcea economie de bani și timp.


Distribuie articolul

You May Also Like