Centrul de vaccinare drive-thru din Galați, deschis până la toamnă

Distribuie articolul


Autoritățile gălățene au decis să extindă funcționarea centrului de vaccinare drive-thru din parcarea de la mall-ul de pe strada George Coșbuc. Pentru că sute de oameni trec zilnic pe la centrul mobil, autoritățile au prelungit programul până la toamnă.


Inițial, centrul drive-thru trebuia să fie deschis doar o lună. Apoi, autoritățile i-au prelungit activitatea de mai multe ori. Până în prezent, peste 17.000 de oameni s-au vaccinat direct din mașină, așa că autoritățile au hotărât să extindă programul până la toamnă.


„Centrul de vaccinare drive-thru, deschis până la începutul lunii septembrie. Este perioada vacanței, a concediilor și a călătoriilor, iar vaccinarea este importantă pentru a ne proteja sănătatea. Peste 17.000 de doze de vaccin au fost administrate până acum la centrul drive-thru pe care l-am amenajat în parcarea Shopping City Galați. Centrul va rămâne deschis până la începutul lunii septembrie și puteți alege între vaccinurile disponibile de la Pfizer și Johnson&Johnson”, a anunțat primarul Ionuț Pucheanu.


Conform raportării de joi a Prefecturii Galați, la centrul drive thru s-au vaccinat 157 de persoane dintre care 84 au făcut prima doză și 73 au fost imunizate cu a doua doză.

FOTO: digi24


Distribuie articolul

You May Also Like