Carambol major pe A2. La fața locului a fost trimis elicopterul de la Galați

Distribuie articolul

Accidente în lanț pe autostrada A2, București – Constanța, pe sensul spre litoral. Din cauza ceții dense, mai multe mașini s-au ciocnit (circa 23). Se pare că este vorba de două accidente produse la mică distanță unul de celălalt.

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție în județul Constanța. De la Galați a fost trimis elicopterul SMURD.

Potrivit primelor informații, patru persoane ar fi rănite. O victimă este încarcerată. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța, formându-se coloane de autoturisme.

ISU Dobrogea precum și inspectoratele pentru situații de urgență din județele Călărași, Ilfov și din Capitală au alocat, pentru intervenție, autospeciale de descarcerare, un spital mobil, mai multe autospecaile de transport victime multiple.

O ambulanță Smurd B a preluat, la Cernavodă, un pacient in varsta de 15ani penru transport la spital. O ambulanță SAJ a preluat 2 copii si un adult pentru transport la spital. Un echipaj medical acordă îngrijiri medicale unei victime inconștiente.

Traficul a fost deviat pe DN22 C.

Pe autostrada A2, unde traficul este blocat, au avut loc de fapt două accidente, informează Poliția.

Din primele informații, este vorba despre un accident rutier, la km 181 (sens de mers București – Constanța), cu 5 victime și 3 autoturisme implicate.

De asemenea, la km 183 este un eveniment în care au fost implicate aproximativ 20 de autoturisme, care s-au ciocnit în lanț pe motiv de ceață și vizibilitate scăzută.

La acest moment, traficul este deviat pe A2 spre orașul Cernavodă. Se lucrează pentru decongestionare.

În urma celui de-al doilea accident (carambol 20 autoturisme) au rezultat 17 victime printre care 5 minori.


Distribuie articolul

You May Also Like