Conducerea Prefecturii a revenit în formulă completă!

Distribuie articolul

Andra-Mihaela Costache a revenit pe postul de subprefect al județului după ce aceasta și-a depus mandatul pentru a candida la alegerile locale parțiale de la Tg. Bujor.

Timp de două luni, județul Galați a avut doar un subprefect, Paul Cristea, și ne întrebam dacă nu cumva așa se va continua până la alegerile interne din PNL.
După cum bine se știe, președintele PNL Galați, George Stângă a afirmat public că îl va susține pe Ludovic Orban iar o numire a subprefectului de către contracandidatul său, Florin Câțu ar fi putut plasa pe post o persoană neagreată de conducerea filialei liberale gălățene.

Cum ar fi fost, de exemplu ca premierul să-i numească pe această funcție pe Emil Strungă, Bogdan Manea ori chiar Victor Paul Dobre? Gingaș, nu?

Acum, că declarațiile privind revenirea Andrei Costache pe postul din care a demisionat au fost cumva ambigue din partea conducerii PNL Galați, e o altă poveste, dar ne-am resemnat în a nu avea habar despre deciziile politice la vreme de seară, cu constelațiile în schimbare.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns