Celebrul boxer Lucian Bute a devenit tătic

Distribuie articolul

Soția lui, Elena, a născut vineri, 3 martie, în Canada, o fetiță perfect sănătoasă, care a adus o imensă bucurie în toată familia. Era așteptată de ceva vreme și acum a devenit cel mai de preț dar al lui Lucian. Evenimentul fericit a venit la doar o săptămână după ce pugilistul a suferit o înfrângere dureroasă prin KO într-o competiție importantă.

Ema Anabella a avut la naștere 3 kilograme și 800 de grame și este perfect sănătoasă. Lucian s-a fotografiat cu micuța în brațe și a postat apoi un mesaj pe pagina sa de internet.

„Soția mea și cu mine suntem încântați să anunțăm sosirea fiicei noastre Ema Anabella. S-a născut noaptea trecută, vineri 3 martie 2017. Viața are un nou sens pentru noi. Mulțumesc lui Dumnezeu!”, a declarat sportivul.

Acasă la Lucian, în comuna Pechea e fericire mare. Tatăl său avea lacrimi în ochi atunci când a vorbit de proaspăta nepoțică.

„Am vorbit cu Lucian, e bine, Elena e bine, așteptăm să vină acasă”, a declarat Ștefan Bute.

Fostul campion mondial la box este așteptat să vină în România în luna mai, atunci când va avea loc și botezul. Nași vor fi fostul primar al Bușteniului, Emaniol Savin și soția sa, cei care i-au și cununat pe cei doi. În urmă cu patru ani Lucian și Elena au avut parte de o nuntă fastuoasă care s-a ținut la cel mai luxos hotel din Galați. Cu o săptămână înainte de nașterea fiicei sale, pugilistul a fost învins prin KO de columbianul Eleider Alvarez, într-un meci la categoria semigrea pentru titlul mondial WBC.


Distribuie articolul

You May Also Like