Lucrarea de la intrarea din oraș dinspre Tecuci afectează traseele Transurb. Modificările, AICI

Distribuie articolul

Sunt în continuare restricții de trafic la intrarea în Galați, dinspre Tecuci. În urmă cu două săptămâni, pe drumul național 2B au început lucrările din cadrul proiectului „Resistematizare Strada Brăilei între Bulevardul Dunărea și intrarea în municipiul Galați”. Pe durata lucrărilor, pe Bulevardul Dunărea la intrarea în oraș dinspre Tirighina circulația autovehiculelor se face alternativ, pe jumătate din partea carosabilă. De aceea, la intrarea în oraș se formează cozi lungi de mașini. Operațiunea se desfășoară în două etape iar zona este semnalizată cu indicatoare și este monitorizată de echipaje ale Poliției Locale.

Lucrarea de la intrarea în oraș va afecta și traseele Transurb. Începând de duminică, două autobuze vor circula pe un traseu modificat.

„Începând din data de 01.07.2018, datorită lucrărilor de resistematizare a străzii Brăilei între bd. Dunărea și intrarea în municipiul Galați, traseele de autobuz 30 (Piața Centrală – Limita municipiului Galați) și 31 ( Micro 19 – Gara Barboși) vor fi deviate pe retur pe următorul itinerariu: str. Brăilei (DN 2B) – Drumul de Centură – sens giratoriu Selgros – bd. Galați – bd. Dunărea – str. Brăilei. Pe acest traseu deviat se vor respecta toate stațiile de autobuz”, a anunțat Biroul de Presă al municipiului Galați.

Lucrările de la ieșirea din oraș se vor încheia peste câteva săptămâni.


Distribuie articolul

You May Also Like