Ce mesaje de felicitare a primit Dan Nica după ce a scăpat de dosarul Microsoft?

Distribuie articolul

Cine știe câți trepăduși din politică i-au trimis mesaje de felicitare lui Dan Nica pentru că a scăpat de dosarul Microsoft? Noi nu știm dar cu siguranță sunt foarte mulți cei care în ultimele zile au simțit nevoia să lingă inelul stăpânului. Asta în condițiile în care șeful se întoarce în forță, imaculat și încărcat de energie după o îndelungată hibernare penală.

Altfel spus, târâtoarele politice l-au felicitat pe Nica pentru că a scăpat de pușcărie.Totodată, poporul a scăpat de 66 de milioane de dolari(prejudiciul din dosarul Microsoft) și a recâștigat un politician onest, capabil, îndrăzneț și muncitor care va veni în fața prostimii ca să anunțe că a fost persecutat de procurorii cei răi.

Dan Nica a fost felicitat de lătrăi pentru că a scăpat de dosarul penal, nu în public, așa cum se întâmplă la alte evenimente(vezi osanalele vomitate de pesediștii gălățeni la înscăunarea lui Viorel Ștefan), ci în privat. A fost felicitat departe de ochii fraierilor care nu mint, nu fură și nu mănâncă rahat la televizor. Nu au văzut felicitările nici cetățenii care își plătesc la timp taxele și impozitele, nu fac afaceri cu statul, nu au furat nici măcar un ou și merg cu bacul pesedist. Părerea mea!


Distribuie articolul

You May Also Like