Dorel lovește din nou: a montat semne noi de circulație pe un stâlp care stă să cadă

Distribuie articolul

Trăim într-o lume strâmbă. Iar dovezi avem peste tot. Ne-a sărit și nouă una în cale, fix lângă drumul de centură al orașului Galați. Niște savanți plătiți din bani publici au montat indicatoare rutiere nou-nouțe pe un stâlp care stă să cadă.

Încercăm să ne imaginăm ce a fost în capul deșteptului care a făcut isprava din fotografia alăturată. Încercăm și nu reușim: este un neant de neînțeles, la fel ca dimensiunile spațiului cosmic. Și dacă am stabilit că bipedul s-ar simți confortabil în compania unor euglene, ne îndreptăm atenția asupra colegilor de echipă și a șefilor săi. Dacă deșteptul nu a venit noaptea, pe furiș, ca să monteze semnul de circulație, ziua a avut companie. Și dacă nimeni nu a observat ce prostie face einștainul creativ, atunci sunt toți niște tâmpiți.

Ar mai fi de comentat și despre funcționarii din Primărie care nu fac nimic în situații de acest tip. Semnul nou montat pe un stâlp foarte vechi și strâmb este reprezentativ pentru Galațiul postrevoluționar. Aproape totul este făcut în bătaie de joc sau „pe interes” cu permisiunea funcționarilor care recepționează astfel de lucrări. Iar sistemul o să mai funcționeze până când cetățenii le vor da cu semnul pe cocoașă nesimțiților din funcții publice și de la firmele prietene, abonate la contracte cu statul.


Distribuie articolul

You May Also Like