UPDATE: Boschetar găsit mort și incendiat 

Distribuie articolul

UPDATE2: Surse apropiate anchetei susțin că există un suspect. Acesta este audiat de procurori. Ar fi vorba tot de un om al străzii. Aceleași surse mai susțin că moartea victimei a fost violentă, însă nu au precizat dacă bărbatul ucis a fost incendiat înainte sau după ce a murit.

————-

UPDATE1: Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a deschis un dosar penal pentru omor, în cazul crimei din fostul oficiu poștal din Țiglina 3, de lângă Liceul Auto. Cercetările se fac deocamdată doar asupra faptelor, în cauză nefiind identificat autorul. În oficiul poștal dezafectat, polițiștii au găsit cadavrul unui om al străzii, parțial carbonizat, care prezenta urme de violență pe corp, cel mai probabil prin înjunghiere. Anchetatorii așteaptă rezultatul necropsiei pentru a ști cu exactitate cauza morții și dacă victima era decedată când a fost incendiată sau a ars de vie. Bărbatul ucis avea în jur de 50 de ani și este cunoscut ca persoană fără adăpost.

——————-

Un bărbat fără adăpost din Galați a fost găsit mort, într-un oficiu poștal părăsit din Țiglina 3, lângă Liceul Auto. Poliția a început o anchetă î caz. Este luată în calcul ipoteza crimei urmată de incendiere. Autorul odioasei fapte nu este cunoscut. Vom reveni.


Distribuie articolul

You May Also Like