Caz nou de infectare cu SARS CoV-2 la Pedagogicul gălățean. Școala ar putea fi închisă

Distribuie articolul

Un nou caz de infectare cu virusul SARS CoV-2 a apărut la Colegiul Național Costache Negri din Galați. Este al doilea din unitatea de învățământ înregistrat în ultimele zile. Școala ar putea fi închisă dacă se vor înmulți cazurile de Covid.

Un elev din clasa a 10-a de la Colegiul Național Costache Negri din Galați a făcut testul Covid și a aflat că s-a infectat. Toți cei 29 de colegi ai săi vor învăța on-line în următoare două săptămâni, iar clasa va fi dezinfectată. Conform regulilor impuse de autorități, la trei cazuri confirmate într-o școală, unitatea se închide. Până în prezent, la Colegiul Pedagogic sunt doi elevi infectați.

Tot săptămâna aceasta, o școală din județul Galați a fost închisă, iar trei clase din alte unități de învățământ au început să facă doar cursuri on-line după apariția unor cazuri de infectare cu Covid-19. Școala din comuna gălățeană Priponești a fost închisă după ce femeia de serviciu s-a infectat cu Covid-19.

Clădirea a fost dezinfectată, iar elevii învață on-line. Tot on-line studiază în această perioadă colegii de clasă ai celor trei elevi infectați. Este vorba despre cazuri apărute la Colegiul Pedagogic și la Liceul de Artă din orașul Galați și la liceul din Tg.Bujor. Alte trei cazuri de infectare cu virusul SARS CoV-2 au fost înregistrate săptămâna trecută în școli din Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like