Premierul Orban vine la Galați ca să semneze contractele pentru centura mare și pentru platforma multimodală

Distribuie articolul


Prim-ministrul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor, Lucian Bode, vin miercuri la Galați pentru a semna două contracte importante. Este vorba despre Centura Mare a Galațiului și despre platforma multimodală din port.


Vizita demnitarilor se desfășoară pe parcursul dimineții. Potrivit Biroului de presă al Guvernului, ceremoniile de semnare a contractelor au loc pe DN25, la Dicor Land, în comuna Braniștea. Acolo este locul în care se va termina viitoarea centură ocolitoare a orașului Galați. Șoseaua va conecta punctul de trecere a frontierei Giurgiulești de viitorul drum expres Galați-Brăila.


Tot la Braniștea, Orban și Bode vor semna contractul „Platformă Multimodală a portului Galați”, etapa II. Ulterior, șeful guvernului va veni în Galați pentru a participa la o conferință de presă. Aceasta va începe la ora 11.30 și se va desfășura la vechiul sediu al Primăriei Galați de pe strada Domnească nr.38.

Vor participa președintele PNL, Ludovic Orban, președintele USR, Dan Barna, președintele PNL Galați și candidatul PNL-USR-PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Galați, George Stângă, și președintele USR Galați și candidatul USR-PLUS-PNL la funcția de primar al orașului Galați, Bogdan Rodeanu.


După amiază premierul Ludovic Orban va merge la Brăila. El va vizita șantierul bazinului olimpic, investiție finanțată de Compania Națională de Investiții.

Întâlnirea cu jurnaliștii va avea loc la finalul vizitei, pe strada Pietății, lângă Sala Polivalentă.


Distribuie articolul

You May Also Like