Câștigătoarea iUmor 2016 invită gălățenii la Stand-up comedy!

Distribuie articolul

Câștigătoarea Ediției 2016 iUmor, Maria Popovici… ajunge în Galați!

Maria Popovici și Mincu, aflați în al doilea Turneu National, alături de invitatul lor, Alexandru Banciu au pornit din nou la drum prin toată țara cu un nou show de stand-up comedy, scris si realizat de ei!

Haideți la spectacole să aflati prin ce au mai trecut cei doi, dacă Mincu si-a mai schimbat maşina sau dacă Maria a fost cerută sau nu, în sfârşit, în căsătorie.

Indiferent de situație, comedianții vă garantează o super-seară!

Maria Popovici și Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand-up. 
Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo (https://www.youtube.com/watch?v=XhirvZLv3lE). 

În compensare, Mincu a terminat ASE-ul.
La Club 99 au ajuns după ce Maria a câștigat prima ediție a concursului de open mic, iar Mincu pe a doua.
Amândoi s-au remarcat și au terminat în primii 3 la ”STAND UP Fest 2016”, cel mai bun festival de profil organizat în țară, locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce.
De atunci, cei doi apar în mod regulat în spectacolele de stand-up și improvizație din Club 99, clubul baieților Teo, Vio și Costel, pionieri ai acestui gen de divertisment.

Maria crede că: “Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în fața atâtor necunoscuți, cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori.”

Cei care îndrăgesc Stand-up comedy-ul, sunt așteptați miercuri, 25 octombrie, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Costul biletelor este de: 30/35/40 ron în funcție de proximitatea față de scenă.
Acestea au fost puse în vânzare la casierie, de luni până vineri între orele 10.00-18.00 și online la https://goo.gl/KYYWgW.

Mai multe informații la: 0726 688 658.


Distribuie articolul

You May Also Like