Captură de marijuana la Galați

Distribuie articolul

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Galați au surprins în flagrant delict un bărbat, care transporta aproape 1 kilogram de #cannabis, estimat la 65.000 de lei.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc în formă continuată şi introducere în țară de droguri de risc.

Ieri, 25 iunie, un bărbat, de 26 de ani, a fost surprins în flagrant delict, în Galați, având asupra sa un colet ce ar fi conținut 4 pachete în care s-ar fi aflat 925 de grame de cannabis (marijuana). Pachetele cu droguri ar fi fost disimulate printre mai multe articole vestimentare.

Din cercetări a rezultat că bărbatul ar fi fost implicat în introducerea ilegală pe teritoriul țării a coletului cu droguri, din Spania, acestea urmând a fi vândute în județul Galați.

De asemenea, începând cu 28 februarie și până în prezent, persoana în cauză ar fi primit, deținut, transportat și ar fi vândut sau ar fi participat la vânzarea a încă 927 de grame de cannabis, sub formă de marijuana”, precizează BCCO Galați.

Bărbatul cercetat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată şi introducere în țară de droguri de risc a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea operativă a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.


Distribuie articolul

You May Also Like