Pădurar agresat de hoții de lemne

Distribuie articolul

Doi bărbați din Brăhășești, județul #Galați, au fost prinși astăzi de polițiștii din Tecuci, după ce au atacat și agresat un pădurar de la Ocolul Silvic din zonă.

„La data de 26 iunie, ora 06.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, de un bărbat, de 30 de ani, pădurar la Ocolul Silvic Tecuci, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe fondul forestier aparținând comunei Brăhășești, ar fi surprins boi bărbați care sustrăgeau material lemnos.

Încercând să-i oprească, ar fi tras două focuri de avertisment, în plan vertical, dar cei doi l-ar fi atacat, lovindu-l cu un obiect contondent, în zona capului, și sustrâgându-i arma din dotare”, informează IPJ Galați.

La scurt timp, după sesizare, în urma activităților investigative, polițiștii i-au identificat pe cei doi prezumtivi autori ai faptelor, doi bărbați, de 50 și 23 de ani, ambii din comuna Brăhășești.

„La domiciliul acestora, într-o anexă a gospodăriei, polițiștii au găsit și arma sustrasă. În cauză a fost întocmit dosar penal, cei doi fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de ultraj și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, mai precizează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like