PACT la parandărături…

Distribuie articolul

După ce a obținut un scor decent la alegerile locale din luna septembrie, formațiunea politică părea să dea un suflu nou pe eșichierul politic de la malul gârlei. Părea.


În realitate, o mare fâsâială, un balon dezumflat în doar câteva luni de înșiși liderii acestei chestii ce se vrea a se numi partid.


Greg Teodorescu, un tânăr ce și-au pus mulți mari speranțe este…decât o altă beizadea, la cât de multe sunt prin Patria noastră, era și cazul ca și la Galați să avem un așa exemplar.

Acesta este fiul fostului consilier local Alexandru Teodorescu- Melcret, pentru cei ce nu știu de unde să-l ia, un traseist politic de la dreapta la stânga (PD-PSD), aciuit prin gașca fostului lider socialist, Ilie Plătică Vidovici și ulterior, cum se putea altfel, pupător de inel la marele vizir Dan Nica pentru calitatea sa de mare iubitor de bani publici, parandărături și donații la partid.


Teodorescu-tatăl a dispărut de ceva vreme din peisaj, gașca nouă a socialiștilor nefiind în zona sa de influență.
Revenind la Teodorescu-fiul, trebuie spus că dincolo de faptul că duhnește a termopane de la Poșta Câlnău până la Valea Seacă, face ce a învățat prin exemplul tatălui. Trădează.


La ultima ședință a Consiliului Local, aleșii PACT pentru Galați au votat cot la cot cu socialiștii din PSD, în contextul în care aceștia au încă valabil o înțelegere cu grupul consilierilor liberali.
Motivația că vânzările activelor municipalității sunt în programul formațiunii politice sunt așa de puerile încât din ce-am observat și lor le e jenă să o facă public, fără echivoc. Dar asta cu mironosițele politice e altă poveste și o vom detalia altădată.


Distribuie articolul

You May Also Like