Campionatul Mondial de fotbal are concurență la Galați 

Distribuie articolul

Organizatorii Cupei Mondiale din Rusia au motive serioase de îngrijorare. Astăzi, fix la aceeași oră cu penultimul meci din optimi, adică de la 17.00, începe la Galați ”Campionatul de Table 2018”, faza pe oraș. Competiția durează două zile și se adresează tuturor iubitorilor acestui sport, după cum au precizat organizatorii.

”Organizația Municipală a Tineretului Social Democrat Galați împreuna cu Organizația Municipală de Pensionari Social Democrați Galați vă invită să participați în perioada 3-4 iulie 2018 la Campionatul de Table. Campionatul se va desfășura în sediul Partidului Social Democrat (Romarta Veche), începând cu orele 17:00, după tragerile la sorți. Regulamentul de joc va fi făcut cunoscut tuturor concurenților în prima zi de turneu, iar la final se vor acorda diplome de participare și premii simbolice. Evenimentul este adresat atât tinerilor cât și vârstnicilor”, scrie pe pagina de Facebook a TSD Galați – Organizația Municipală.

De remarcat este faptul că organizatorii Campionatului de Table de la Galați au aranjat în așa fel încât finalele competiției cu puluri  și zaruri să pice într-o zi în care este pauză la Campionatul Mondial de Fotbal, în așa fel încât să aibă vizibilitate maximă.


Distribuie articolul

You May Also Like