Cadavrul unui tânăr gălățean, găsit lângă un autoturism răsturnat într-un șanț la ieșirea din Mărășești

Distribuie articolul

Cadavrul unui bărbat a fost găsit lângă o mașină răsturnată într-un șanț. Incidentul a avut loc marți la ieșirea din orașul Mărășești. Polițiștii din Vrancea au stabilit că persoana decedată este din județul Galați. Se pare că victima a condus cu viteză, a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat cu mașina și apoi a reușit să iasă din autoturism.

Incidentul a fost anunțat la 112 de o femeie din Vrancea care a văzut cadavrul și mașina răsturnată pe marginea drumului. Polițiștii au aflat că tânărul de 21 de ani este din Galați și că s-a aflat la volanul mașinii răsturnate. După accident, el a încercat să iasă din autoturism, reușind să ajungă la câțiva metri distanță.

„La data de 05.05.2020, în jurul orei 06.00, o femeie, din localitatea Haret, în timp ce se deplasa pe DJ 204 E, dinspre Haret către Cosmești, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a observat un autoturism în afara părții carosabile, iar în șanț, lângă autoturism, un bărbat, posibil decedat. Cu ocazia deplasării la fața locului, a fost identificat conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, din județul Galați,  stabilindu-se faptul că în timp  ce conducea un autoturism pe DJ 204 E, dinspre Haret către Cosmești, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin stânga, după care a intrat în coliziune cu șanț betonat.  În urma impactului, conducătorul auto a coborât de la volan prin partea stângă, fiind găsit decedat în șanțul betonat, la o diferență de nivel de 4 metri”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea.

Conform procedurii, în acest caz s-a deschis dosar penal.


Distribuie articolul

You May Also Like