Ca-n vremurile bune: doamnele și domnișoarele sunt invitate la o plimbare cu bicicleta prin Galați

Distribuie articolul

Un eveniment dedicat femeilor pasionate de mersul pe bicicletă va avea loc duminică la Galați. Este vorba despre a patra ediție a „Skirtbike” organizată de asociația Bike Works. Acțiunea promovează mersul pe bicicletă, iar la ediția din acest an doamnele și domnișoarele sunt invitate să vină îmbrăcate cu fuste sau rochii viu colorate și înflorate.

„Evenimentul SkirtBike promovează mersul pe bicicletă într-un stil lejer şi colorat, unde rochițele și fustele sunt articolele vestimentare preferate. Asadar, vă invităm să vă căutaţi cele mai frumoase vestimentaţii şi accesorii în ton cu tema de anul acesta, Floral Fun, să vă dichisiți bicicletele, să dați de veste colegelor și prietenelor și să ne dăm întâlnire pe 28 iulie pentru o ediție înflorată și colorată SkirtBike Galați”, spune Alexandra Apostu, manager de proiect SkirtBike Galați.

Plimbarea pe bicicletă va începe duminică, la ora 18.00, și se va desfășura pe traseul Grădina Publică – strada Domnească – strada Gării – strada Nicolae Bălcescu – strada Brăilei – strada Prelungirea Coșbuc – strada Regiment 11 Siret – strada Brăilei – strada Domnească – Grădina Publică. În total, vor fi parcurși aproape 10 km, iar la final va avea loc o tombolă cu premii. Persoanele care vor să participe la plimbarea de duminică, trebuie să se înscrie completând un formular care se găsește pe pagina de FB a evenimentului „Skirtbike”.


Distribuie articolul

You May Also Like