Modificări de trasee în transportul public din orașul Galați

Distribuie articolul

Reprezentanții Primăriei Galați anunță că vor fi modificări în transportul public de persoane. Sunt vizate traseele de troleibuz 102 și 104 care vor circula pe rute diferite și cu indicative modificate. Schimbările vor fi în vigoare sâmbătă, timp de opt ore.

Jumătate de zi, troleibuzele 102 și 104 nu vor mai ajunge la capătul de traseu de la Parcul CFR și vor întoarce în Centru. Vehiculele vor primi indicativele 101 și 103 în intervalul orar 5.00-13.00. Traseele vor fi modificate deoarece Primăria desfășoară o operațiune pe strada Domnească.

„Primăria municipiului Galați informează că sâmbătă, 27 iulie, în intervalul orar 5.00 – 13.00, troleibuzele care asigură traseele 102 și 104 vor întoarce în Centru și vor avea indicativele 101 și 103. Măsura se impune pentru derularea lucrărilor de toaletare a copacilor de pe strada Domnească, pe tronsonul cuprins între străzile Gării și Basarabiei”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Așadar, veste proastă nu este că troleibuzele vor circulă doar până în Centru. Cu adevărat îngrijorător este faptul că Primăria anunță că va toaleta copacii de pe strada Domnească. Din experiențele anterioare, știm că asta înseamnă tăierea sau sluțirea arborilor.


Distribuie articolul

You May Also Like