Bătaie de joc: Distrigaz nu este în stare să repare cutia de gaze a Colegiului Vasile Alecsandri

Distribuie articolul

Punctul prin care se alimentează cu gaze Colegiul Național Vasile Alecsandri din Galați reprezintă un pericol public. De câțiva ani, cutia metalică a rămas fără uși, iar robinetele conectate la conducte sunt la vedere, pe trotuarul de pe strada Nicolae Bălcescu. Acest lucru nu pare să-i deranjeze pe reprezentanții companiei de gaze care nu au răspuns numeroaselor solicitări făcute de conducerea școlii.

„Transparență” totală la CNVA. Locul de unde se pornește/oprește alimentarea cu gaze a clădirilor colegiului gălățean este la vedere, chiar în apropierea stației de autobuz. Zona este foarte circulată și orice trecător poate umbla la instalația de gaze a liceului.

„Este așa de câțiva ani. Noi am sesizat, ultima dată în urmă cu patru luni ne-am adresat companiei. Nu s-a întâmplat nimic până în urmă cu o lună. Atunci a venit un reprezentant al companiei, s-a uitat acolo, a promis că se rezolvă. De atunci, așteptăm. Problema este că panoul acela este periculos. Robinetele sunt la vedere, oricine poate să închidă gazul în școală sau mai rău chiar, să provoace alte nenorociri, din neatenție, din rea voință”, a spus Onuț Atanasiu, directorul adjunct al Colegiului Național Vasile Alecsandri.

Și ne mai mirăm de ce ne merge „bine”? Specialiștii sucursalei gălățene se chinuie de câțiva ani să monteze două uși de metal, iar alte companii construiesc sute/mii de kilometri de conducte submarine și subterane pentru transportul gazului.


Distribuie articolul

You May Also Like