Viorel Ștefan va fi schimbat din funcția de vicepremier. El ar putea primi un post cu un salariu uriaș

Distribuie articolul

Pesediștii noștri, mai proști decât pesediștii lor. Umblă zvonul că gălățeanul Viorel Ștefan va fi schimbat din funcția de vicepremier în Guvernul Dăncilă. Cică Liviu Dragnea face curățenia de toamnă și vrea să-și răsplătească oamenii care l-au ajutat să-și păstreze fundul în fruntea partidului. Printre cei care așteaptă răsplata stăpânului este Niculae Bădălău(șeful PSD Giurgiu), care ar putea fi propus pentru funcția de vicepremier, în locul lui Ștefan.

Viorel Ștefan nu va fi schimbat pentru că s-a numărat printre puciști. Filiala Galați l-a susținut pe Liviu Dragnea în momentul în care Tudose, Firea și Stănescu au încercat să scape de penalul din fruntea partidului. Viorel Ștefan va fi schimbat pentru că este inutil: nimeni nu știe cu ce se ocupă, stă mai mult ascuns și, astfel, partidul este slăbit în lupta cu statul paralel, cu Soros, cu agenturile, cu homosexualii, cu marțienii și cu cine o mai fi.

Inutil să vă mai zicem că gălățenii nu au avut absolut nimic de câștigat de pe urma poziției ocupate de Viorel Ștefan în Guvern. Nu au avut în acest mandat și nu au avut nici în fostele mandate, indiferent de numele pesedistului la care se face referire. Ba dimpotrivă, așa cum a spus chiar Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe din Guvernul PSD, sunt politicieni pe la Galați care controlează Bacul și au interese meschine, punând piedici proiectului podului de la Brăila.

 „Din păcate, sunt câțiva dintre românașii noștri care, în țară și pe la Bruxelles, încearcă să stopeze acest mare proiect…. Sunt unii care au interese locale acolo, de ce credeți că acest pod nu s-a făcut de peste 20 de ani? Sunt unii care au interese acolo, ba că trec cu Dunărea, ba cu un bac. Și atât meschine sunt interesele acestor oameni, politicieni din păcate, din zona respectivă care au aceste interese…. Să vadă cine, ce, cum pe la Bruxelles, cine pune bețe în roate să nu semneze Comisia Europeană.” (Eugen Teodorovici, ministru de Finanțe, sursa TVR 1)

Decizia privind mătrășirea lui Viorel Ștefan va fi luată în Comitetul Executiv al PSD. Potrivit presei centrale, pentru că pesediștii gălățeni au lins mâna stăpânului, Ștefan nu va fi lăsat pe drumuri, fără job la stat și cu grija profitului uriaș de la Navrom Bac pe cap. Se pare că pesedistul gălățean va fi răsplătit cu unul dintre cele mai mari salarii din România, urmând să primească un post la Autoritatea pentru Supraveghere Financiară(ASF).

Ne-am uitat pe portalul http://www.1asig.ro ca să aflăm că, în 2017, cei nouă membri ai Consiliului ASF au avut venituri din salarii de peste 4 milioane de lei. Presedintele ASF, a încasat venituri din salarii în valoare de 358.412 lei în perioada 14 iulie 2017 (când a preluat mandatul) – decembrie 2017. Vicepreședintele ASF a raportat venituri de 737.361 lei (161.415 euro) în tot anul.


Distribuie articolul

You May Also Like