„Balul Prințului Leonard”, un ultim spectacol din acest an la teatru

Distribuie articolul

În seara zilei de astăzi, începând cu ora 19.00, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” din Galați invită publicul la un eveniment muzical de excepție: „Balul prințului Leonard”. Acest spectacol, dedicat marelui tenor Nae Leonard, va avea loc în sala principală a teatrului, promițând o experiență de neuitat prin selecții din cele mai renumite opere și operete.

Evenimentul este un tribut adus lui Nae Leonard, venerat în lumea artistică drept „Prințul operetei românești”, și coincide cu ziua sa de naștere. Prin această inițiativă, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” onorează contribuția și moștenirea culturală semnificativă a artistului la dezvoltarea artei lirice românești.

Spectatorii vor fi conduși într-o călătorie muzicală captivantă sub bagheta maestrului dirijor Traian Ichim din Brașov, cunoscut pentru interpretările sale contemporane și emoționante. Pe scenă se vor evidenția soliști de renume precum Ana Băcanu, Cristina Bleandură, Lorena Mărginean și mulți alții, alături de orchestra și baletul teatrului, într-o armonie perfectă de voce și mișcare.

Biletele pentru „Balul prințului Leonard” sunt disponibile la prețul de 54 de lei și pot fi achiziționate de la casa de bilete a teatrului sau online.


Distribuie articolul

You May Also Like