Mesajele decidenților pentru gălățeni de Anul Nou!

Distribuie articolul

 

 

Am parcurs un 2023 complicat. Poate nu așa complicat ca în perioada pandemică, poate nu așa complicat ca în perioada declanșării conflictului din est, dar complicat în principal la modul existențial.

Nici așteptări prea mari de la 2024 nu sunt, poate doar un dram de beatitudine dacă avem în vedere latura electorală.

Oamenii în general, și politicienii în special, sunt programați să își dorească să obțină lucrurile pe loc. Acest fenomen psihologic se numește gratificare instantanee, o forță puternică ce are la bază dorința de a experimenta plăcerea și de a trăi un moment de satisfacție fără întârziere. Practic este dorința de a avea în acel moment un răspuns, o confirmare neîntârziată, în cel mai scurt timp posibil.

Gratificarea instantanee este opusul a ceea ce am fost învățați, și anume că trebuie sa existe un efort prin care să practicăm rezistența la frustrare și prelungirea intervalului până la momentul în care dorințele noastre vor fi îndeplinite.

Exista dorința înnăscută de a avea ceea ce ne dorim atunci când vrem, ceea ce este de obicei fără nicio întârziere.

Dorința de gratificare are la bază „Principiul Plăcerii”, forța motrice a vieții, de satisfacere a nevoilor umane de la baza piramidei trebuințelor fundamentale. Se presupune că pe măsură ce ne maturizăm, Principiul Plăcerii este înlocuit de Principiul Realității, care implică o negociere între dorințele noastre și realitatea în care trăim.

Principiul Plăcerii se aplica odinioară, în principal, la comportamentul copiilor și la lipsa lor de rezistență la impuls, la frustrare, la faptul că trebuie să obțină ceea ce le aduce plăcere, bucurie, fără întârziere.

“Instinctul Vieții” nu e nimic altceva decât observația că oamenii vor căuta plăcerea, într-un hedonism psihologic virtual.

Gratificarea instantanee este întâlnită în multe contexte.

Intervalul de așteptare pentru obținerea unui feed-back, validarea printr-un like a unei fotografii, obținerea unui comentariu la o postare personală, partajarea unui videoclip, un compliment care te privește etc.

Dispozitivele sunt omniprezente, conectarea este constantă, nu este necesară prea multa răbdare.

Rezultatul acestor schimbări rapide, fără precedent este consumatorul oportunist dornic de gratificare instantanee.

Cei mai mulți dintre noi trăim într-o realitate dublă.

Ritmul de interacțiune din viața reală este diferit de cel din viața virtuală.

Un motiv în plus pentru a înțelege de ce politica, administrația, comunicarea, cu toate laturile sale, inclusiv manipularea, sunt prezente în zona virtuală.

E mai comod și… mai instantaneu!

  1. Ce așteptări au decidenții locali și nu numai pentru Galați și gălățeni…?

 

Costel Fotea- președinte Consiliul Județean Galați

 

De-a lungul ultimilor ani, județul Galați a cunoscut o dezvoltare continuă, fiind unul dintre campionii naționali în atragerea de fonduri europene. Și nu ne vom opri aici, pentru că Galațiul va progresa și mai mult, astfel încât să devină un adevărat pol de dezvoltare regională, mai ales în noul context geopolitic. Astăzi, vorbim la modul practic despre investiții majore pentru conectarea zonei Galați-Brăila la infrastructura mare de transport a României și a Europei, despre dezvoltarea porturilor Galați și Brăila, despre modernizarea transportului pe calea ferată, despre spitale noi, drumuri expres, zone de agrement unice în regiune și investiții fără precedent în cultură. Nu sunt simple vorbe, ci proiecte, investiții, lucrări finalizate sau în plin proces de implementare. După 30 de ani de promisiuni, astăzi lucrăm și la documentația aeroportului de la Galați. Și tot astăzi, la Galați se înalță primul muzeu de artă vizuală construit în România după 1989. De aceea, afirm cu tărie și cu multă încredere că vom continua, fără ezitare, să dezvoltăm județul nostru, așa cum Galațiul și gălățenii merită. Am demonstrat că și noi putem, mai ales că la Consiliul Județean am în spate și o echipă de care sunt tare mândru. În prag de 2024, le doresc din inimă tuturor gălățenilor un AN NOU cu sănătate, pace și armonie în familiile lor! La mulți ani, dragi gălățeni!

 

Claudiu Sorin Gavril- prefectul județului Galați

 

La trecerea dintre ani, îmi doresc să fim încrezători în noi înșine și să avem speranță pentru viitor, indiferent de provocările pe care le vom întâlni. Le transmit tuturor cetățenilor din județul Galați cele mai sincere urări de bucurie, sănătate și prosperitate și sper ca 2024 să fie un an mai bun pentru noi toți, un an al păcii și al încrederii, care să aducă energie pozitivă, reușite și momente memorabile alături de cei dragi. La mulți ani, dragi gălățeni!

 

Ionuț Pucheanu- primarul municipiului Galați

 

Le urez gălățenilor un an nou fericit așa cum își doresc, să fie sănătoși, să fie liniștiți, să aibă parte doar de ce e mai bun în viață și noi alături de dumnealor să reușim să le oferim o viață mai bună în municipiul nostru, și împreună să ducem Galațiul pe culmile pe care trebuie să fie.

La mulți ani gălățeni, pentru 2024 să ne dea Dumnezeu sănătate și multă minte!

 

Lucian Costin- primarul municipiului Tecuci

 

Anii nu sunt nici grei, nici ușori. Anii și vremurile le facem noi, și ține doar de priceperea și înțelepciunea noastră să înfăptuim cât mai mult bine.

2023 trece, iar dacă a fost bun sau mai puțin bun poate aprecia doar fiecare în parte. Eu îndrăznesc să spun că a fost bun și mai cred că 2024 va fi și mai bun.

Însă dincolo de aprecierile mele, cel mai important este ca 2024 să ne găsească pe toți sănătoși, alături de familii și cei dragi nouă, cum la fel de important este să nu ne pierdem speranța. Să nu ne pierdem bucuria de a trăi, de a găsi toate mijloacele să facem bine. Căci binele este deasupra tuturor.

Tuturor tecucenilor, și nu numai, le doresc împliniri multiple , sănătate, să aibă parte de pace, tihnă și numai bucurii. Să privească mereu Tecuciul, de oriunde îi poartă pașii, ca fiind casa noastră, unde suntem o mare familie. La mulți ani!

 

Onuț Atanasiu – deputat PNL

Trei lucruri bune pentru gălățeni pentru care mă voi lupta în 2024:

– Proiectul noului spitalul municipal să fie rapid demarat: în prezent, studiile de fezabilitate sunt deja plătite, se așteaptă finanțare; PNL va insista ca bugetul de anul viitor să prevadă o sumă consistentă pentru unitatea medicală cu paturi;

– Am lansat încă din primăvara lui 2023 propuneri pentru scăderea prețului la apă și canalizare; am dovedit, în urma analizei și a soluțiilor oferite, că se poate plăti cu o treime mai puțin; în prezent, gălățenii achită cele mai scumpe servicii de apă și canalizare din țară; – Militez pentru construcția și reabilitarea de creșe; cu aproximativ 150 de locuri, Galațiul e în coada clasamentului național, dacă ne raportăm la populație.

 

Marius Humelnicu- senator PSD

 

Noul an să vă aducă sănătate, multe clipe de fericire şi împliniri! Să fiţi mereu înconjuraţi de oameni dragi şi să vă îndepliniţi visele! Vă doresc din suflet să descoperiţi bucurii neaşteptate şi să vă bucuraţi de fiecare moment frumos alături de prieteni de nădejde şi oameni buni! La mulţi ani cu speranţă şi bucurie!

 

Viorica Sandu- deputat PSD

 

Doresc pentru noi toți ca Noul An 2024 să fie o punte spre mai bine, să aducă în continuare stabilitate și prosperitate în viețile noastre! Să fie un an bogat în aspirații și realizări, un an al deciziilor înțelepte, al rezultatelor bune pe toate planurile ! Mai avem destule de făcut, dar am demonstrat că împreună putem realiza lucruri bune și utile și este șansa noastră, a tuturor să le continuăm! Să fie 2024 anul încrederii în noi, că împreună suntem o forță ce poate îndeplini orice își propune ! La mulți ani nouă, tuturor gălățenilor !

 

George Scarlat- senator PNL

 

Încheiem un an care nu a fost tocmai rău, dar avem speranțe importante de la cel ce stă să vină.

Țara este într-un șantier si cred că așa va fi și anul ce vine.

Pentru 2024, mulți ani binecuvântați gălățenilor, să fie un an cu pace, bunăstare, multă sănătate, fericire și bucurie alături de cei dragi. La mulți ani, gălățeni!

 

Bogdan Rodeanu- deputat USR

 

Pace și sănătate. Am învățat, cu toții, în ultimii ani, că sunt foarte puține lucruri mai importante decât acestea. Asta doresc tuturor în anul ce vine. Chiar dacă va fi un an plin de provocări, o să muncim ca să-l facem un nou început de viață mai bună. Doresc ca anul ce vine să aducă zâmbete pentru copii, liniște și bunăstare familiilor României și siguranță bunicilor noștri. Și cred în toate acestea pentru că știu că în România încă există speranță și credință în Dumnezeu. Cu drag, La Mulți Ani și Doamne Ajută!

 

Marius Mărgărit- deputat PSD

 

Le doresc gălățenilor să fie uniți! Galațiul, atât la nivelul județului, cât și al municipiului, a avut în ultima perioadă o tendință de transformare. Chiar una însemnată, aș spune eu.

Investițiile, mai ales în infrastructură, au fost la un nivel foarte ridicat, iar asta se vede cu ochiul liber.

Și în 2024, sunt convins că vom merge în aceeași direcție. Una foarte bună pentru oamenii locului.

„La mulți ani gălățeni”

 

Andrei Postică- senator independent

Cumpăna dintre ani nu înseamnă doar o noapte lungă plină de fericire și zâmbete. Este inevitabil să nu trăim și un moment de reflecție la ce a fost și la ce va fi. Privim în spate și privim înainte. Este momentul când facem un pas spre un an nou și cu toții ne dorim un an mai bun ca și cel pe care îl lăsăm în urmă. Când suntem la cumpăna dintre un an care se încheie si unul nou care pornește, inevitabil ne punem întrebarea: oare cum va fi 2024? Ce putem face este să ne strângem în jurul familiei, prietenilor și să pornim cu încredere în noul an, cu toată încrederea în Dumnezeu. Vă doresc din inimă un an nou binecuvântat, un an nou frumos împreună cu cei dragi, multă sănătate, putere de muncă și să fiți un real sprijin pentru cei apropiați vouă dar și pentru ceilalți din jurul dumneavoastră! Anul 2024 să fie acel an în care reușiți să obțineți rezultatele dorite, iar visurile să devină realitate! La mulți ani, dragi gălățeni!

 

Andreea Naggar- secretar de stat Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

 

În lumina ultimelor clipe ale acestui an, privesc cu mândrie la tot ce am construit frumos împreună în 2023 și spre un viitor care sper să fie mai bun, mai incluziv, mai strălucitor pentru noi toți, pentru comunitatea noastră. Valorile care ne unesc vor reprezenta și în 2024 energia care ne va ajuta să depășim orice provocare, va apărea pe drumul evoluției noastre ca oameni și ca societate. Solidaritatea, echitatea și responsabilitatea să ne caracterizeze parcursul și în 2024! Vă doresc tuturor un Nou An mai bun, cu sănătate, prosperitate și împliniri remarcabile!

 

Petrișor Potec- președinte Forța Dreptei Galați

 

Finalizăm în curând un an complicat, impredictibil din foarte multe de vedere și sunt premise ca și 2024 să se încadreze în aceleași auspicii. În ultimii ani, gălățenii, ca de altfel toți românii, au fost nevoiți de către guvernanți să trăiască cu speranța. Cu speranța că lucrurile se vor îndrepta, cu speranța că vor avea un trai decent. Intrăm într-un an nou tot cu speranțe… Gălățenilor, le doresc sănătate, împliniri, bucurii, fericire și putere dătătoare de speranțe. „La mulți ani, Galați”

 

George Ștefănache- președinte USR Galați

 

Politica are sens dacă viața oamenilor se schimbă în bine. Gălățenii au dreptul la un altfel de Galați. Un municipiu modern, unde tinerii să rămână acasă. Acum avem un municipiu al pensionarilor.

Noile tramvaie nu transportă tineri, ci pensionari.

Nu mai putem continua pe șmecherie. Ne trebuie o identitate economică reprezentativă prin care se va deschide poarta UE spre Moldova și Ucraina. „La mulți ani!”

 

Ana Maria Hărăbor- consilier local PNL

 

Sfârșitul fiecărui an este un moment al bilanțului, al speranțelor pentru Anul Nou ce va să vină, al visurilor pe care dorim a le împlini, al urărilor către cei din jurul nostru. Dragi gălățeni, vă doresc un an cu sănătate, cu pace în lume și în inimi, cu iubire de aproape. Un an cu bucurii și realizări. Fie ca anul 2024 să fie cel mai bun capitol din timpul trecut peste noi. La mulți ani!

 

Cătălin Nicolae Porumb- consilier județean PSD

 

Mai sunt câteva zile până la finalizarea anului 2023 și intrarea în noul an. Ca rădeștean, mă bucur că în acest mandat au fost investiții și la drumurile care străbat comuna noastră, la Spitalul Târgu Bujor, la Spitalul Județean. De asemenea, și copiii din școala noastră, ca de altfel toți copiii de gimnaziu din județul Galați, au descoperit muzeele. În prag de Anul Nou, vreau să le mulțumesc gălățenilor și în special rădeștenilor pentru înțelegerea și sprijinul pe care ni l-au acordat. Anul 2024 să vă aducă sănătate, realizări frumoase și înțelepciunea de a alege pe cei care au demonstrat că pot schimba în bine societatea noastră! La mulți ani!

 

Valeriu Laurențiu Onose- consilier local PNL

 

În primul rând, în sufletul meu se află speranța că anul viitor va aduce nu numai pace la granițele noastre, ci și unitate în sufletele tuturor cetățenilor. Pentru Galați, îmi doresc o administrație cu adevărat dedicată binelui public, cu inimă deschisă către nevoile comunității, axată pe eficiență. Trebuie să eliminăm cheltuielile publice neesențiale și să adoptăm o abordare strategică pentru optimizarea resurselor. Misiunea noastră este să nu creștem povara fiscală asupra cetățenilor și să menținem tarifele la serviciile publice la niveluri sustenabile. Îmi doresc un oraș unde fiecare locuitor să se simtă parte a unei comunități unitare și solidare. Să avem grijă de trecutul nostru și să construim cu încredere viitorul, fără a sacrifica identitatea și demnitatea noastră, în spiritul valorilor care ne definesc. Adevărata putere a unei comunități constă în forța și prosperitatea cetățenilor săi.

 

Daniela Șarpe- consilier local USR

 

Încheiem un an complicat și nici cel care vine nu va fi ușor din perspectiva opțiunilor pe care atât gălățenii cât și toți românii le vor avea pentru a alege calea de urmat în continuare. Noul an, 2024, sper să ne aducă împreună pentru a face din Galați un loc mai bun de trăit, în care merită să-ți faci planuri de viață, în care alocarea și supravegherea folosirii banilor publici să fie transparentă, un loc în care oportunitățile să fie la îndemâna câtor mai mulți, pe scurt un municipiu care să-și asume destinul său european. Vă aștept să facem aceste lucruri posibile, în 2024, an pe care vi-l doresc plin de bucuria împlinirilor pe toate planurile!

 

Valentin Radu- consilier județean PNL

 

În noul an sper sa fim toți mai buni, mai înțelegători, cu stabilitate si spor in toate , sănătoși si voioși ! Am avut în ultimii ani experiențe neplăcute, pandemia și apoi războiul de la graniță, evenimente care ne-au schimbat pe fiecare dintre noi. Sper să închidem cât mai curând acest moment și să ne întoarcem la viața liniștită de acum 5 ani, unde pacea să se regăsească în fiecare dintre noi. Politic, 2024 se întrevede a fi un an dificil, cu 5 tururi de scrutin unde sper ca înțelepciunea și rațiunea să ne facă să alegem chibzuit, să privim în jurul nostru, să cântărim ce s-a schimbat cu adevărat și să nu mai alegem după promisiuni. Numai cu oameni cu adevărat valoroși putem aduce bunăstare în comunitatea noastră. La mulți ani dragi gălățeni !!!

 

Radu Ionescu- director general LIBERTY Galați:

 

„Sperăm că 2024 va fi un an excelent pentru comunitatea din Galați și pentru compania noastră care este parte integrantă a acestei comunități. Le urăm gălățenilor multă sănătate, bucurie și prosperitate în noul an. Împreună suntem mai puternici! La mulți ani!”

 

Sorin Adrian Pîrvu- director general ANIF Galați

 

Doresc tuturor gălățenilor, un 2024 în care să ne bucurăm cu toții de pace în lume, de prosperitate, de investiții majore în infrastructura municipiului, și de predictibilitate din punct de vedere al taxelor și deciziilor politice. Să fie un an în care toți gălățenii să simtă cu adevărat spiritul european, prin aderarea României la spațiul Schengen și de ce nu, să ne bucurăm cu toții de eliminarea vizelor pentru America. 2024 să fie anul în care gălățenii sunt mai buni, își iubesc mai mult aproapele, fac mai mult bine, sunt cu toții sănătoși și binecuvântați! Doamne ajută!

 

Aurel Condurache – director general SC APĂ CANAL SA

În calitate de director general al Operatorului Regional APA CANAL S.A. Galați, îmi propun și îmi asum, pentru anul 2024, continuarea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii de apă și canalizare în aria de operare din județul Galați, atât cu fonduri europene cât și din surse proprii, care să conducă la creșterea gradului de acoperire cu servicii de apă și canalizare, la îmbunătățirea serviciilor prestate clienților, la protejarea mediului și a resurselor de apă.

Principiile europene ce vizează eficiența energetică, digitalizarea, utilizarea energiei verzi și dezvoltarea durabilă vor guverna acțiunile derulate de Operator și pe parcursul anului 2024.

O atenție deosebită va fi acordată protejării resursei umane, specialiștilor în domeniul nostru de activitate ”de care avem nevoie ca de apă”. Aceștia trebuie păstrați și pregătiți permanent pentru a face față noilor provocări: tehnologii, echipamente, conjuncturi etc.

Și, pentru că suntem la răscrucea dintre ani, îmi doresc sănătate și pace pentru clienți, angajați, parteneri, astfel încât să putem depăși provocările actuale și pentru un viitor mai bun.

 

Nelu Costea- director general Direcția Agricolă

 

2023 a fost un an cu grele încercări pentru fermierul român și întreaga societate în general, cu optimism și cel mai prețios lucru rămas în cutia Pandorei ,,SPERANȚA “ și încrederea în Dumnezeu. 2024 să fie un an de bun augur tuturor ! La mulți ani !

 

 

Puiu Lucian Georgescu – rectorul Universității „Dunărea de Jos”

 

În acest an plin de schimbări și provocări, doresc să vă adresez un călduros salut în numele întregii echipe academice. Cu mândrie și responsabilitate, vă împărtășesc gândurile mele în calitate de rector al acestei instituții de învățământ deosebite, care a evoluat și s-a afirmat în timp ca un pol de excelență academică și comunitară. Anul 2024 ne aduce noi oportunități și provocări, iar succesul nostru colectiv depinde în mare măsură de colaborarea noastră, a membrilor acestei comunități academice și a societății civile din Galați. Împreună, vom continua să cultivăm cunoștințe, să promovăm cercetarea inovatoare și să dezvoltăm lideri ai viitorului. Universitatea noastră se dedică continuu promovării valorilor educaționale, contribuind la formarea unei generații pregătite să facă față schimbărilor și să abordeze provocările complexe ale lumii contemporane. În acest sens, vom investi în resursele necesare pentru a menține standardele înalte de calitate și a oferi studenților noștri un mediu de învățare stimulant și actualizat. Încurajez spiritul de solidaritate în rândul studenților, cadre didactice și personalului administrativ. Prin unitatea noastră, putem depăși orice obstacol și contribui la dezvoltarea durabilă a orașului nostru și a comunității noastre. Vă mulțumesc pentru angajamentul vostru și pentru contribuția adusă la prestigiul Universității Dunărea de Jos din Galați. Să ne abordăm viitorul cu încredere și determinare, conștienți că fiecare dintre noi are un rol important în construirea unei societăți mai bune.

 

Gina Brânzan- inspector general școlar

 

Le doresc gălățenilor ca anul 2024 să fie cu sănătate, cu liniște și pace. De asemenea, sper ca anul cel nou să vină cu echilibru, stabilitate și fără evenimente neplăcute. Să aibă oamenii dragi alături, să se bucure de ei și să culeagă din fiecare experiență tot ceea ce este pozitiv. În același timp, sper să creadă în educație și în rolul ei esențial, în evoluția societății, să fie aproape de actorii de pe scena acesteia. Tuturor, un 2024 cât mai bun și cu visuri împlinite!

 

 

Avem mesaje pentru gălățeni și de la decidenți din alte zone ale țării…

 

 

Violeta Alexandru- deputat Forța Dreptei

 

Vă doresc multă sănătate în tot anul 2024 și vă mulțumesc pentru că nu v-ați pierdut încrederea că se poate mai bine, mai serios, mult mai corect și mult mai repede îmbunătățită viața românilor. Chiar se poate dacă alegem mai exigent. La mulți ani, gălățeni!

 

Allen Coliban- primarul municipiului Brașov

 

De la poalele Tâmpei, unde veți găsi oricând foarte mulți gălățeni, vă doresc ca 2024 să fie pentru locuitorii de la malul Dunării, unul cu multă sănătate, liniște sufletească, armonie și înțelepciune.

Gălățenii, ca de altfel toți românii, se simt minunat la Brașov și sunt sigur că și brașovenilor le place la Galați.

La mulți ani (și) pentru Galați, 2024!

 

Sorin Grindeanu- ministrul Transporturilor

 

După cum bine știți, Galațiul, de fapt zona Galați-Brăila, a fost în 2023 un pol al investițiilor. Din acest an, se circulă pe un pod modern, gălățenii dar și turiștii în drum spre litoral nemaifiind nevoiți să aștepte să treacă fluviul cu bacul. Drumul express Galați-Brăila este, de asemenea, o investiție majoră, centura Galațiului, dar și multe altele.

Pentru 2024, gălățenii vor fi beneficiarii altor investiții ce vor fi demarate. Să nu uităm de Aeroport!

Vă doresc sărbători liniștite,un an plin de realizări, sănătate și împlinirea dorințelor. La mulți ani!

 

Ludovic Orban- președinte Forța Dreptei

 

De la gălățeni mi-aș dori să aibă discernământ la alegerile de anul viitor pentru că de rezultatele acestora va depinde destinele României în următorii ani. Să aibă încredere și speranță in tot ceea ce-și propun.

Sănătate și îndeplinirea tuturor dorințelor. La mulți ani!

 

 

Ana Birchall- fost ministru al justiției

 

Gălățenilor le doresc în primul rând tot ceea ce nu pot cumpăra cu bani: sănătate, fericire și bucurii.

Și eu am mari așteptări de la anul ce va urma, pentru că în 2024 va începe un nou ciclu în care toți românii își pun mari speranțe.

La mulți ani Galați, La mulți ani, gălățeni!

 

Emil Boc- primarul municipiului Cluj Napoca

 

Am onoarea să reprezint cel mai frumos oraș cu siguranță din România și probabil, din lume.

La Cluj-Napoca, în decursul ultimilor ani mai ales, s-au stabilit foarte mulți gălățeni. Au venit aici pentru că au simțit căldura ardelenilor și probabil au descoperit multe oportunități.

Gălățenilor le transmit un gând bun pentru 2024, să creadă și să izbândească în ceea ce-și propun, și să dea dovadă de înțelepciune.

Bineînțeles, un sincer „La mulți ani!”, cu sănătate și dorințe împlinite.

 

Ilie Bolojan- președintele Consiliului Județean Bihor

 

Pentru mine personal, munca începută în urmă cu mai bine de trei ani la Consiliul Județean Bihor este un pariu cu mine însumi. După ce am reușit la Primărie, ca Oradea să arate ca o localitate europeană, mi-am asumat și investițiile în cele peste 100 de UAT-uri bihorene.

Din cealaltă parte a tării, le transmit gălățenilor un gând bun, prosperitate, sănătate și sunt convins că 2024 va fi un an mult mai însemnat decât cel pe care îl încheiem curând.

„La mulți ani, gălățeni!”

 

Antonel Tănase- președinte Forța Dreptei București

 

Le doresc gălățenilor, județ din care provin, sănătate, prosperitate si să aibă încredere în viitor. Mi-aș dori unirea cu Moldova pentru că atunci, Galațiul se va relansa ca un puternic centru economic, universitar și social.

Un 2024 mai bun să aveți, dragi gălățeni! La mulți ani!

 

Elena Lasconi- primar Câmpulung

 

Gălățenilor, la fel ca și câmpulungenilor, le doresc ca 2024 să fie un an mai bun decât cel pe care îl încheiem curând. Să aibă sănătate, bucurii, să fie optimiști, pozitivi în tot ceea ce fac.

La mulți ani, gălățenilor!

 


Distribuie articolul

You May Also Like