Balcoanele fără autorizație ar putea intra în legalitate. Află AICI condițiile puse de Primărie

Distribuie articolul

Primăria Galați anunță că va accepta intrarea în legalitate a unor construcții neautorizate la parterul blocurilor. Este vorba despre balcoanele fără autorizații pentru care vor putea fi făcute demersuri de autorizare.

Potrivit Primăriei, începând din luna august a acestui an se vor putea depune documentele de intrare în legalitate a unor construcții executate fără autorizații la parterul blocurilor (balcoane), conform procedurii de reglementare aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 187/15.04.2021.
Cei interesați trebuie să parcurgă o serie de proceduri.

„În prima etapă, persoanele care solicită intrarea în legalitate trebuie să depună la sediul primăriei o solicitare privind încadrarea construcției în prevederile regulamentelor locale de urbanism. Cererea trebuie să fie însoțită de următoarele documente: ridicare topografică în sistem STEREO 70, atât pentru extinderea propusă spre reglementare, cât și a balconului de la etajul superior (proiecție la sol), un plan de situație și fotografii de la fața locului”, anunță Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Una din condițiile de bază pentru intrarea în legalitate este ca suprafața construită a extinderii să fie cu maximum 50 la sută mai mare față de suprafața balconului de la etajul I.
Documentele se pot depune la sediul Primăriei municipiului Galați începând din 2 august, în fiecare zi de luni, între orele 9.00 și 12.00, și miercuri, între orele 13.00 și 16.00.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns