VIDEO Incendiu de proporții la un depozit de carton şi mase plastice din Bariera Traian

Distribuie articolul

UPDATE ora 7.00

Incendiul nu a fost stins nici acum. Pompierii luptă cu flăcările de peste 14 ore. Au ars în întregime hala unde a izbucnit focul, o croitorie, mai multe service-uri auto şi un atelier de confecții metalice. Restaurantul afectat de incendiu a ars parțial. Nu mai există pericol de extindere. Se acționează cu apă de la înălțime fiindcă construcțiile în flacări sunt instabile. Unele s-au prăbuşit deja. Cauza nu a fost stabilită. Se presupune că ar fi vorba de un scurtcircuit. S-a reluat circulația.

_________________________________

UPDATE: Ora 23.30

Hala unde a izbucnit incendiul s-a prăbuşit. Incendiul se manifestă violent în continuare, întețit de vânt. Peste 100 de pompieri din Galați, Brăila şi Vrancea intervin de peste 7 ore şi jumătate pentru lichidarea incendiului. Focul mistuie şi restaurantul. Circulația este în continuare blocată. Se permite doar trecerea maşinilor grele. Jandarmeria şi Poliția Locală sprijină intervenția pompierilor.

___________________________________

UPDATE Ora 22.00

Incendiul s-a extins şi la restaurantul Imperial House. Arde acoperişul restaurantului. Oamenii au fost evacuați şi mai multe bunuri salvate. Circulația în zonă e închisă.

__________________________________________

UPDATE Ora 20.30

Alte 4 autospeciale cu apă şi spumă au fost trimise la fața locului. 50 de pompieri luptă cu flăcările. Intervenția este foarte grea din cauza cantităților mari de substanțe combustibile.

_________________________________________

Fumul gros şi înecăcios a acoperit întreaga zonă. Pompierii intervin cu şase autospeciale cu apă şi spumă pentru lichidarea incendiului. În zonă sunt alte depozite, hale de producție şi saloane de evenimente. Nu au fost raportate victime.

 


Distribuie articolul

You May Also Like