Băiețel mutilat de un câine periculos

Distribuie articolul

Un copil de 6 ani din Galați se află în stare gravă, la Terapie Intensivă, după ce a fost mușcat violent de câinele bunicilor săi.

Incidentul s-a produs pe terenul bunicilor băiețelului, situat în apropierea Drumului de Centură. Din primele informații, câinele agresiv este un metis de pitbull.

Copilul sfâșiat a fost operat, însă starea sa este critică. Are un plămân perforat, mai multe coaste fracturate și alte răni grave.

Câinele de rasă periculoasă nu era înregistrat la Poliție. În caz a fost deschis un dosar penal.

„Polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați cu privire la faptul că, un minor, de 6 ani, din municipiul Galați, ar fi fost mușcat de un câine agresiv, în timp ce se afla în curtea unei locuințe, de pe strada Drumul de Centură.. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, după primele verificări stabilind că minorul ar fi fost mușcat de câinele unui vecin, pe care acesta îl lăsase nelegat, și care ar fi intrat în curtea imobilului alăturat prin gardul împrejmuitor, degradat. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și în cauză, a fost întocmit un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”, precizează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns