Autorul unui accident în urma căruia au murit cinci persoane, pus în libertate după doi ani de închisoare

Distribuie articolul

Șoferul care în urmă cu doi ani a omorât cinci persoane aflate într-o stație de autobuz de pe strada Râmnicu Sărat din orașul Brăila, după ce a pierdut controlul volanului, a fost eliberat condiționat. Decizia aparține Judecătoriei Brăila și este definitivă, bărbatul fiind pus deja în libertate.

Judecătorii brăileni au decis că șoferul care a omorât patru femei și un bărbat poate fi pus în libertate înainte de termen. Șoferul fusese judecat și condamnat la cinci ani de închisoare pentru infracţiunea de ucidere din culpă, dar a stat după gratii doar doi ani, fiind eliberat recent,

„Soluția pe scurt: Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Negoiţă Marius. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului”, se arată în decizia Judecătoriei Brăila.

Tragedia s-a petrecut pe 4 aprilie, 2016, pe șoseaua Râmnicu Sărat din municipiul Brăila. Conform imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere a traficului, șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Mașina a intrat pe contrasens, apoi pe trotuar unde a izbit în plin un grup de oameni. 4 persoane au murit pe loc, iar a cincea nu a mai putut fi salvată, deși medicii au făcut manevre de resuscitare.

La câteva zile după accident, Institutul de Medicină Legală a stabilit că înainte de a urca la volan, șoferul nu consumase alcool, droguri sau alte substanțe asemănătoare.


Distribuie articolul

You May Also Like