Asociația „Și noi suntem copiii voștri” vă invită la Semimaratonul pentru Autism

Distribuie articolul

Duminică, 24 septembrie, între orele 9.00-14.00, gălățenii se reunesc pe Faleza Dunării.

Evenimentul Semimaraton pentru autism Galați este un eveniment umanitar cu caracter sportiv. Un altfel de semimaraton e capabil să producă conștientizare pentru autism. 

Programul zilei de 24 septembrie 2017

7:30-8:30 depunerea declarației pe proprie răspundere semnata (pentru toti participantii) si ridicarea kiturilor (doar de către cei din afara orașului Galati, si dincolo de raza de 25km)
9:00-10.00 – organizare, anunțuri, încălzire
10.00 – startul pentru toate cursele în următoarea ordine: 21,2 km, 10,6 km, 3 km, 1 km
Timpul acordat fiecărei probe este:
• 3 h pentru 21 Km
• 1h și 30 min pentru 10 Km
• 45 min pentru 3 Km
• 30 min pentru 1 Km

Înscrierea participanţilor se face prin înregistrare online pe site-ul www.sinoisuntemcopiiivostri.com prin intermediul aplicației Kompostor sau telefonic la numărul de telefon 0754850603.
Prin achiziționarea biletului vă exprimați în mod automat acordul asupra termenilor și condițiilor din descrierea acestui Regulament și vă asumați pe propria răspundere :
– declară că acceptă şi înţelege termenii şi condiţiile de participare la Semimaratonul pentru autism Galați precum şi regulamentul evenimentului
– îşi dă acordul ca imaginea sa sau alte date publice precum rezultatele obţinute, clasamente, să fie folosite în materialele de promovare a evenimentului, sub forma de fotografii, afişe, filme, interviuri etc. in mod gratuit şi necenzurat;
Înscrierile se fac în limita a 1000 de locuri

Taxa de participare înseamna o donație sugerată pentru fiecare probă.

Important* opțiunea “Susțin de la distanță cauza” înseamnă o donație de 25 ron fără participare fizică în concurs. În mod simbolic donația sugerată de 25 ron înseamna 1Km fictiv asumat prin ajutor material de către o persoană ce dorește să sprijine Asociația.

Festivitatea de premiere va avea loc în zona de start/finish.

“Alergăm și îmbrățișăm! O nebunie frumoasă cu idei clare de libertate.”
Organizatorul evenimentului este Asociația Și noi suntem copiii voștri! 

Participarea la cursele din cadrul Semimaraton pentru autism Galați este deschisă tuturor, cu condiția respectării condițiilor impuse de organizator.

Totodată, Primăria Municipiului Galați informeazză că pentru buna desfășurare a evenimentului ”Semimaraton pentru autism” a fost avizată favorabil oprirea circulației autoturismelor pe Faleza Inferioară a Dunării pe traseul ”Trecere Bac” – AFDJ pe data de 24.09.2017, între orele 09.00 – 14.00.


Distribuie articolul

You May Also Like