Aproape un miliard de lei ”intră” în județul Galați prin Programul „Anghel Saligny”

Distribuie articolul

Dacă în celelalte judeţe, deja se desfăşoară procedurile de semnare a contractelor, judeţul Galaţi a fost ultimul pentru care Ministerul Dezvoltării a publicat lista obiective de investiţii finanţate prin Programul „Anghel Saligny”.

Din această săptămână autorităţile beneficiare pot începe implementarea proiectelor pentru investiţiile solicitate, care vizează reţelele de apă, canalizare şi modernizarea drumurilor şi podurilor.

Conform criteriilor de selectare, în judeţul Galaţi au fost aprobate spre finanţare 67 obiective de investiţii, în valoare totală de 916.505.909,60 lei.
Aproape pentru fiecare localitate este depus un proiect de investiții în infrastructură, iar pentru comunele Rediu, Fârțănești și municipiul de reședință Galați sunt depuse (și aprobate) câte două proiecte.
De asemenea, Consiliul Județean Galați va implementa un proiect ce are ca obiective: reabilitarea Drumului Județean 240 și a segmentului DJ242D, pe traseul Băneasa-Rogojeni; precum și modernizarea a șase tronsoane de drumuri județene.


Distribuie articolul

You May Also Like