Analfabetul funcțional Mitică Mărgărit „ciasuri”, iară în Comisia SRI

Distribuie articolul

Anul trecut, deputatul socialist Mitică Mărgărit a mai făcut ceva purici, vreme de vreo șase luni în comisia de control a SRI, atunci când l-a înlocuit pe deputatul Marian Cucşa, un traseist ce s-a plimbat pe la ALDE și PSD.
La constituirea comisiei, este limpede că s-a făcut mult lobby pentru un parlamentar sau altul, aceasta fiind de fiecare dată vânată de toată lumea.

Din Comisia pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI fac parte: senatorul PNL Ioan Cristian Chirteş – preşedinte, deputatul PNL Iulian Alexandru Muraru, deputatul PNL Răzvan Prişcă, deputatul PSD Florin Silviu Hurduzeu – vicepreşedinte, deputatul PSD Mitică-Marius Mărgărit, senatorul PSD Marius Alexandru Dunca, deputatul USR PLUS Teodor Lazăr, deputatul AUR Dorel Gheorghe Acatrinei, deputatul UDMR Csoma Botond – secretar.

Această comisie are un statut aparte în Parlament, fiind o structură comună a celor două camere, formată din nouă senatori şi deputaţi de la toate partidele.
Revenind la Mitică al nostru, reamintim că acesta a rămas celebru cu câteva acțiuni să le spunem extraparlamentare cum ar fi agățatul de gagici pe rețeaua de întâlniri Tinder și scriitura sa din Declarația de Avere.

În 2019, deputatul PSD Mitică Mărgărit a ajuns în atenția presei după ce, în declarația sa de avere depusă pe când era subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor, a scris că are „ciasuri de mână” în valoare de 12.000 de euro, informație care a dispărut în cea mai recentă declarație.


Distribuie articolul

You May Also Like