SPORT/ Mâine, amical cu CSM Rm. Sărat

Distribuie articolul


Cele trei transferuri din această pauză competițională pentru Oțelul sunt de fapt tot atâtea reveniri în tricoul roș-alb-albastru.
Gălățenii Stelian Cucu și George Bârlădeanu, precum și brazilianul Marquinhos sunt cele trei achiziții care întregesc lotul cu care Oțelul va ataca revenirea în eșalonul secund.

Antrenorul Petre Grigoraș, și-a exprimat convingerea că aceste transferuri vor ajuta Oțelul să promoveze în cel de-al doilea eșalon fotbalistic al țării.


”Sunt foarte mulțumit de cele trei transferuri. Nu cred că ne trebuiau mai multe, toți trei sunt jucători de valoare, jucători care sunt convins că ne vor ajuta”, a afirmat Petre Grigoraș.


Oțelul a revenit din stagiul de pregătire montan de la Câmpulung Moldovenesc, iar antrenamentele au loc la baza proprie din Galați

.
Cum amicalul cu CSM Râmnicu Sărat din deplasare, programat inițial pentru miercuri, 17 februarie a fost anulat, următoarea partidă de verificare va avea loc mâine, cu aceiași formație, începând cu ora 12, pe teren propriu.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns