Orice pesedist îi place de Viorica. PSD va organiza un miting de susținere a premierului

Distribuie articolul

Este ordin pe unitate la PSD. Toate organizațiile trebuie să mobilizeze trupele în vederea participării la un miting de susținere a premierului Viorica Dăncilă. Deși anunțul nu a fost făcut în mod oficial, mitingul ar putea avea loc pe 9 iunie, la București.

Se anunță o mișcare faraonică, organizațiile fiind „rugate” de șefii de la București să „cotizeze” cu cel puțin câteva sute de oameni, fiecare. Surse din cadrul partidului vorbesc de aproximativ 65.000 de oameni care se vor aduna în capitală pentru a face baricadă împotriva celor care critică guvernarea, premierul și conducerea PSD. De asemenea, este luată în calcul și varianta organizării, în paralel, a unor mitinguri în marile orașe ale țării.

Deoarece ne vine greu să credem că un om cu mintea întreagă și cu ceva școală în cv ar dori să o susțină pe doamna Viorica într-o adulație publică, ne putem imagina că, la București, vor fi aduse, în special, persoane din păturile sociale mai puțin familiarizate cu gramatica. Adică niște oameni care „vrea” să o susțină pe Dăncilă până în 20-20, care nu dau doi bani pe „imunoglobină” și care se consideră „privelegiați” pentru că au fost cărați gratis la București, cu autocarele „lu șefu” de la partid. Practic, orice pesedist îi place de Viorica și va participa la mitingul de susținere a birocrației…aaaa a democrației!

Cei care pregătesc operațiunea de „pupat în fund șefii de la București” ar putea rămâne fără personajul suprem. Marți, președintele PSD, Liviu Dragnea, are ultimul termen la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, dosar în care DNA cere şapte ani şi jumătate de închisoare. Dacă iese nașpa la instanța, șeful cel mare va fi ocupat în perioada următoare iar Viorica va rămâne fără „servici”.


Distribuie articolul

You May Also Like