Amenzi pe bandă rulantă pentru parcarea mașinilor pe trotuar. Polițiștii locali vizează anumite zone ale orașului

Distribuie articolul

Polițiștii locali au dat sute de amenzi șoferilor care au parcat mașinile pe domeniul public, în locuri neamenajate. Este vorba despre mașinile găsite pe trotuar și pe spațiu verde dar și despre autoturismele scoase la vânzare sau abandonate pe domeniul public. Acțiunea s-a desfășurat în luna februarie.

„581 de sancțiuni contravenționale în sumă totală de 39.605 lei și 181 puncte penalizare au aplicat polițiștii locali, în luna februarie, în cadrul Planului de măsuri – Parcarea 2018. În prima lună de derulare a Planului de măsuri – Parcarea 2018, cele mai multe amenzi, au fost date pentru parcarea autovehiculului pe trotuar, pe spațiul verde și parcarea pe scuar, conducătorii auto în cauză fiind sancționați în conformitate cu prevederile HCL 79/2002. Totodată au fost aplicate amenzi pentru încălcarea prevederilor HCL 307/2006, pentru: auto expus la vânzare pe domeniul public, auto abandonat pe domeniul public, încălcarea OUG 195/2002; încălcarea prevederilor HCL 335/2014”, a anunțat Biroul de Presă al Poliției Locale Galați.

Vestea proastă pentru șoferi este că acțiunea continuă în forță în luna martie. De altfel, polițiștii locali au anunțat în ce zone acționează în această perioadă. „Bulevardul Marii Uniri, pe tronsonul cuprins între strada Prelungirea Coşbuc şi strada Roșiori, în zona Școlii Generale nr. 28; strada Brăilei, pe tronsonul cuprins între Inelul de Rocadă şi zona blocurilor A1-A8; Bulevardul George Coșbuc, pe tronsonul cuprins între M. Kogălniceanu și strada Basarabiei; strada Brăilei, zona Mall „Dunărea”, „Neacșu”, „Parma”, cimitir „Cătușa”, Blocurile C6-C7, E1-E7, F1-F5, G1-G11, J, K1, A1-A5, S1-S3, A, B2, A6—A8, C1-C3, B3-B4”, se precizează în anunțul Poliției Locale.

Vestea cea mai proastă pentru șoferii nărăvași este că acțiunea Parcarea 2018 va continua în orașul Galați până la finele anului 2018.


Distribuie articolul

You May Also Like