Cine MAI dorește, cine MAI poftește?

Distribuie articolul

Recrutare pe repede înainte pentru admiterea de iarnă la școlile de agenți și subofițeri ale Ministerului de Interne. În premieră, MAI organizează concurs de admitere în ianuarie, iar durata studiilor scade la 1 an. Măsura face parte din planul de reducere a deficitului de personal din structurile ministerului.

La Galați, interesul pentru școlile Ministerului de Interne este mare. Peste 100 de persoane și-au depus dosar de recrutare la Poliție, alte 55 aspiră la o carieră în Jandarmerie, iar 25 sunt interesate de Pompieri. Și mai sunt aproape două săptămâni de recrutare, data limită pentru depunerea dosarelor fiind 5 decembrie.

Cei interesați își pot depune dosarele la sediile Inspectoratului Județean de Poliție (strada Brăilei nr. 200), Inspectoratului Județean de Jandarmi (strada Traian nr. 451) sau al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (strada Mihai Bravu nr. 36).

La nivel național, sunt  scoase la concurs 2.880 de locuri, dintre care 1.600 pentru agenți de poliție, 700 pentru subofițeri jandarmi și 300 pentru subofițeri pompieri. Fiecare unitate de învățământ a Ministerului de Interne va organiza concursul de admitere în perioada 13 – 21 ianuarie 2018.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns