Ambasadorul Ucrainei în România vizitează Galațiul în timp ce COMBINATUL SIDERURGIC gălățean este scos la vânzare

Distribuie articolul

Ambasadorul Ucrainei în România se află vineri la Galați. Demnitarul face o vizita oficială în timpul căreia și-a programat mai multe întâlniri. Pe parcursul dimineții, Ambasadorul din Ucraina se întâlnește la Palatul Administrativ cu oficialitățile locale. De asemenea, reprezentantul în România al Ucrainei are programată o întâlnire cu oameni de afaceri din Galați, în cadrul căreia se va discuta despre perspectivele dezvoltării relațiilor bilaterale. Cu această ocazie, ambasadorul va vizita o serie de agenți economici din oraș.

„Vă informăm că ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Ucrainei în România, Excelența Sa domnul Oleksandr Bankov, va vizita municipiul Galați vineri, 18 mai 2018.  La ora 11.00, va avea o intrevedere la Prefectura cu oficialitățile locale, apoi va vizita o serie de agenți economici”, a anunțat Biroul de Presă al Prefecturii Galați.

Gurile rele spun că vizita demnitarului din statul vecin nu este întâmplătoare în condițiile în care un investitor din Ucraina ar fi interesat de combinatul siderurgic gălățean, scos la vânzare de compania ArcelorMittal. De altfel, pe lista întocmită în baza zvonurilor se află mai multe companii din spațiul ex-sovietic, interesate de fostul Sidex. Ideea nu este văzută cu ochi buni de angajații combinatului gălățean, de sindicaliștii de pe platforma siderurgică și de politicienii români care spun că societățile din Rusia, Ucraina și Belarus nu sunt parteneri de încredere.


Distribuie articolul

You May Also Like