Am stat amar de timp fără prefect. Acum avem doi!!!

Distribuie articolul

Săptămâna trecută, corodeano-tecuceanul Sorin Gavril a fost numit și ulterior investit în funcția de prefect al județului Galați.


Asta după ce luni bune, Galațiul nu a avut prefect ci doar doi subprefecți, unul – Paul Cristea având atribuții de prefect.


Gabriel Panaitescu, propus de USR și demis la scurt timp de premierul Florin Câțu în urma războiului dintre USR și PNL, a atacat în contencios administrativ decizia de revocare alături de toți prefecții și subprefecții numiți de USR-PLUS iar astăzi a obținut o hotărâre favorabilă, executorie.


Asta ca să fim idioți până la capăt! Avem doi prefecți, pare-se cu acte în regulă!


„Astăzi, 17 ianuarie 2022, magistraţii Curţii de Apel Galaţi au admis cererea de suspendare executare act administrativ H.G. nr. 937/09.09.2021, soluţia instanţei fiind următoarea: ”Respinge excepţiile invocate ca nefondate. Admite acţiunea. Dispune suspendarea executării HG nr. 937/09.09.2021 publicată în M. Of. nr. 864/09.09.2021, până la soluţionarea litigiului în fond. Obligă pârâţii în solidar la plata cheltuielilor de judecată către reclamant în cuantum de 3050 lei. Cu recurs. pronunţată azi 17.01.2022, soluţia urmând a fi pusă la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”.

Potrivit legislaţiei, hotărârea prin care se pronunţă suspendarea este executorie de drept. Ea poate fi atacată cu recurs, însă recursul nu este suspensiv de executare.


Gabriel Panaitescu a fost numit în funcţia de prefect în 3 martie anul trecut și a „domnit”, până în septembrie.


Buluceala naibii pe postul ăsta de prefect…


Distribuie articolul

You May Also Like