Premieră în Moldova. Serviciul Bolt oferă spre închiriere trotinete electrice în orașul Galați

Distribuie articolul

Serviciul Bolt a deschis, în premieră, un punct de lucru în Moldova. Începând de marți, 23 martie, în Galați pot fi închiriate trotinete electrice. Acestea sunt disponibile în mai multe zone ale orașului, conform unei hărți prezentate de Primăria Galați.

Gălățenii au începând de astăzi posibilitatea de a închiria și utiliza trotinete electrice pentru deplasarea în oraș. Potrivit autorităților locale, municipiul Galați este primul oraș din România, în 2021, în care Bolt lansează serviciile de închiriere a trotinetelor. În România serviciul mai este disponibil în București, Cluj-Napoca și Constanța.

Trotinetele pot fi închiriate cu ajutorul unei aplicații de pe telefonul mobil. Aplicația Bolt a fost deja sincronizată cu galaticityapp, varianta mobilă, iar zona de operare și punctele (virtuale) de parcare a trotinetelor electrice se găsesc pe harta pusă la dispoziție de autorități.

(https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1KIz1EjfG1lbT0_KZm1xdBOruNeDCJKHz&shorturl=1&ll=45.43106983808532%2C28.037140600000026&z=13)

Operaționalizarea acestui serviciu nu a impus niciun cost și niciun fel de lucrare de infrastructură pe domeniul public al municipiului Galați, au precizat autoritățile.


Distribuie articolul

You May Also Like