„Alice în Wonderland” are nevoie de susținerea gălățenilor la Premiile UNITER

Distribuie articolul

„Alice în Wonderland”, spectacolul pus în scenă de Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” din Galați, a impresionat juriul Premiilor UNITER și e pe cale să câștige recunoaștere. După cum am mai menționat, spectacolul a primit două nominalizări importante, pentru „Cel mai bun spectacol de teatru de animație” și „Cel mai bun videodesign”. Deci, cu un pic de ajutor de la gălățeni, ar putea să aducă un trofeu acasă.

Regizat de talentata Ana Crăciun Lambru și cu videomapping de Andrei Cozlac, „Alice în Wonderland” combină clasicul cu modernul, transformând spectacolul într-o experiență unică. Nu e doar o performanță artistică, ci și dovada unui talent în plină ascensiune.

Pentru teatrul din Galați, e un moment mare. E prima oară când concurează în această categorie la UNITER. Gala de premiere va avea loc pe 27 mai, la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București.

Între timp, publicul are oportunitatea de a-și susține preferații. Votul poate fi exprimat online, printr-un simplu clic la adresa https://s9.ro/20y6, până pe 27 mai la ora 11:00. Fiecare persoană poate vota o singură dată, fiecare vot fiind contorizat prin IP.

Așadar, gălățenii pot contribui și aduce acest prestigios premiu acasă, recunoscând eforturile și pasiunea echipei care a creat acest spectacol minunat.


Distribuie articolul

You May Also Like