Alexandru Jula A MURIT

Distribuie articolul

Artistul Alexandru Jula, a murit duminică dimineață  la Spitalul Județean din Galați. Cânărețul de 84 de ani fusese internat în urmă cu șase zile din cauza unui atac cerebral iar starea sa de sănătate s-a agravat în ultimele 24 de ore.
Pagina de FB a artistului a fost invadată de mesaje de condoleanțe venite de la prieteni, cunoscuți și fani.

„Maestrul Alexandru Jula a încetat din viață. Dumnezeu să te odihnească în pace Maestre! Sincere condoleanțe!”, este postarea însoțită de sute de mesaje.

Iar informația a fost confirmată, tot pe FB ,de membrii familiei:

„Astăzi a plecat dintre noi un om dar a rămas un ÎNGER. Va cânta mereu în RAI și în SUFLETELE NOASTRE. La revedere Babuțule! 3.06.2018”, a scris pe FB Radu Jula.

Luni, pe parcursul dimineții, Alexandru Jula a fost adus în stare gravă la Spitalul Județean din Galați. Artistul a leșinat în scara blocului în care locuia în timp ce se întorcea de la un concert susținut la Cluj Napoca iar medicii au stabilit că suferise un atac cerebral. Starea sa de sănătate s-a agravat miercuri, cântărețul fiind ținut în viață cu ajutorul aparatelor. Potrivit informațiilor venite de la surse din cadrul unității medicale, Alexandru Jula s-a stins din viață duminică dimineață, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Galați. Dumnezeu să-l ierte!


Distribuie articolul

You May Also Like