Transurb eliberează abonamente pentru luna februarie

Distribuie articolul

Societatea Transurb eliberează abonamente de transport pentru luna februarie. Deoarece Consiliul Local nu a stabilit încă facilitățile ce vor fi acordate în 2018, abonamentele din februarie sunt eliberate în condițiile de anul trecut. Abonamentele de călătorie sunt valabile doar luna viitoare, anunță reprezentanții transportatorului public de persoane din Galați.

Gălățenii care au dreptul la reduceri sau gratuități sunt, conform unei Hotărâri a Consiliului Local, persoanele fără venituri cu vârsta peste 65 ani, pensionarii, elevii, studenții și șomerii. Abonamentele se eliberează la casele de bilete pe baza unor documente.

„Persoanele care beneficiază de reduceri și gratuități conform Hotărârii Consiliului Local nr. 111/28.03.2017 (persoanele fără venituri cu vârsta peste 65 ani, pensionarii, elevii, studenții și persoanele beneficiare de indemnizație de șomaj) pot achiziționa abonament de călătorie pe luna februarie 2018, pe baza următoarelor documente: prezentarea vechiului abonament de călătorie (valabil pentru toate categoriile de persoane care beneficiază de facilități), actul de identitate (valabil pentru toate categoriile de persoane care beneficiază de facilități), pensionari–cuponul de pensie pe luna anterioară, elevi/studenți–carnetul vizat pe anul 2017-2018, șomeri–carnetul de evidență vizat de AJOFM”, se arată într-un comunicat al Societății Transurb.

În ceea ce privește abonamentele pentru perioada martie–decembrie se așteaptă o nouă hotărâre a Consiliului Local Galați. Probabil, documentul va fi pe ordinea de zi a ședinței CL din luna februarie.


Distribuie articolul

You May Also Like